• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
3

حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان سخنران ویژه، در سومین سمینار انجمن جراحان گوش و حلق بینی و جراحان سر و گردن کشور

  • کد خبر : 79055
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۳
حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان سخنران ویژه، در سومین سمینار انجمن جراحان گوش و حلق بینی و جراحان سر و گردن کشور
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سومین سمینار انجمن جراحان گوش و حلق بینی و جراحان سر و گردن کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در حال برگزاری است، به عنوان سخنران ویژه این رویداد علمی حضور داشت.

گیتی آنلاین_ دکتر «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه، در سومین سمینار انجمن جراحان گوش و حلق بینی و جراحان سر و گردن کشور که از ابتدای صبح امروز، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز به کار کرده است، ارائه سخنرانی داشت.

دبیر بورد تخصصی گوش، حلق و بینی کشور در این رویداد علمی، با ارائه سخنرانی پیرامون موضوع «عفونت گوش و عوارض آن»، آخرین دستاوردها و نتایج علمی در این زمینه را به حاضران ارائه کرد.

این سمینار سه روزه به صورت ارائه سخنرانی و انجام عمل جراحی زنده در اتاق عمل، با آخرین تکنولوژی ها و دستاوردهای علمی در جراحی گوش، حلق و بینی و جراحی سر و گردن، از امروز، دوازدهم دی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز شده و تا چهاردهم دی ادامه دارد.

دکتر «محمد فرهادی»، وزیر اسبق بهداشت و رئیس پیشین انجمن گوش، حلق و بینی کشور و جمعی از اساتید صاحب نام رشته گوش، حلق و بینی کشور در این رویداد علمی حضور دارند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=79055

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.