• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

توسعه پوشش بیمه، فرصتی ارزشمند برای غلبه بر چالش ناترازی منابع است کشت الگویی بادام زمینی در شهرستان دلگان حجاب و پوشش، دغدغه مهم ایرانیان؛ چادر رایج‌ترین پوشش زنان/ 81 درصد ایرانیان شغل دوم ندارند؛ 33 درصد پس‌انداز می‌کنند مراسم رونمایی از بزرگراه شیراز _ دشت ارژن بنام شهدای قشقایی برگزار شد  مازندران قهرمان کشتی آزاد جوانان کشور شد هزینه اثر بخش بودن حوزه بهداشت، ضامن سلامت جامعه است میزبانی محسن کیایی از رامین ناصرنصیر و استاد دانشگاه تهران در «۱۰۰۱» هزینه ۱۲۰ میلیاردی برای اجرای نیات واقفان در آذربایجان غربی مرمت و بازسازی قنوات آسیب‌ دیده از سیل اخیر در سیستان‌وبلوچستان آغاز شد مشهد، قطب دیپلماسی شهری؛ آمادگی برای میزبانی رویدادهای بین‌المللی مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی خبر داد: بارش های اخیر کمبود بارش ها را جبران کرد. معرفی داوران و آثار منتخب بخش «میراث دیجیتال» جشنواره چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی

1
استاد دانشگاه داکا:

حملات اسرائیل به مراکز آموزشی و بیمارستان‌ها نسل‌کشی سیستماتیک است

  • کد خبر : 80881
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
دکتر محمد راشد علام، استاد علوم سیاسی دانشگاه داکا بنگلادش، در همایش بین‌المللی محکومیت جهانی بمباران دانشگاه‌ها و مراکز علمی غزه در دانشگاه تهران، حملات رژیم صهیونیستی به مراکز آموزشی و بیمارستان‌ها در غزه را نسل‌کشی سیستماتیک خواند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین، دکتر محمد راشد علام، استاد علوم سیاسی دانشگاه داکا بنگلادش، در همایش بین‌المللی محکومیت جهانی بمباران دانشگاه‌ها و مراکز علمی غزه که در دانشگاه تهران برگزار شد، سخنرانی کرد.

وی در این همایش با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به ویژه هدف قرار دادن مؤسسات آموزشی و بیمارستان‌ها، این اقدامات را تعمدی و نوعی نسل‌کشی کامل در غزه توصیف کرد.

دکتر علام با بیان اینکه حملات به مردم فلسطین و تخریب زیرساخت‌های غزه و کرانه باختری، از جمله خانه‌ها، مراکز آموزشی و بیمارستان‌ها، یکی از وحشیانه‌ترین رفتارها در تاریخ بشر است، اظهار داشت: پیش از جنگ، حدود ۷۹۶ مدرسه و ۱۷ دانشگاه در غزه وجود داشت، اما اکنون تمام این مراکز هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند. این حملات باعث تخریب کامل تأسیسات علمی و بناهای آموزشی شده است.

وی تأکید کرد: هدف قرار دادن مؤسسات آموزشی و بیمارستان‌ها به‌طور عمدی انجام می‌شود و این اقدامات نوعی نسل‌کشی است.

دکتر علام افزود: مؤسسات آموزشی برای آموزش افراد، افزایش دانش و خدمت به بشریت و تمدن ایجاد شده‌اند، اما حمله به این مراکز و کشتن اساتید، مدرسان و پزشکان، رفتاری کاملاً وحشیانه است.

استاد دانشگاه داکا همچنین به تخریب دانشگاه اسراء در غزه اشاره کرد: محل نگهداری بیش از دو هزار اثر باستانی بود.

وی این اقدام را شرم‌آور برای تمدن غرب دانست و گفت: در حالی که نویسندگان و مستشرقان غربی از قرون وسطی انتقاد می‌کنند، از اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در غرب آسیا حمایت می‌کنند. این حمایت‌ها از سوی آمریکا و دولت‌های اروپای غربی با تأمین تسلیحات و منابع مالی به اسرائیل ادامه دارد.

دکتر علام با اشاره به استانداردهای اخلاقی دوگانه غرب، پرسید: آیا کشتن انسان‌ها تنها زمانی وحشیانه است که سفیدپوست باشند؟ آیا کشتار مردم در جنوب جهان، مانند فلسطین و کشمیر، کمتر اهمیت دارد؟ وی این رفتار را شرم‌آور برای تمدن غرب خواند و حمایت از رژیم اسرائیل در کشتار فلسطینیان و تخریب مراکز آموزشی را محکوم کرد.

وی در پایان سخنان خود اعلام کرد: جوانان فلسطینی، از جمله هزاران دانش‌آموز، دانشجو و حدود ۲۲۰۰ معلم و استاد، مورد حمله قرار گرفته‌اند و زیرساخت‌های علمی و آموزشی آن‌ها تخریب شده است.

دکتر علام با ابراز همدردی با مردم فلسطین، خواستار توقف خشونت‌ها و نسل‌کشی توسط رژیم صهیونیستی شد و گفت: ما بنگلادشی‌ها از آرمان فلسطین حمایت می‌کنیم و این استاندارد اخلاقی ما است.

همچنین، دانشگاه داکا اخیراً اعلام کرده است: پذیرش دانشجویان فلسطینی و تحصیل آن‌ها در این دانشگاه به صورت رایگان مجاز است و تجهیزات و اماکن آموزشی این دانشگاه پذیرای جوانان فلسطینی خواهد بود.

 

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=80881

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.