به گزارش گیتی آنلاین کردستان ، علی رضایی مدیر بیمه دی استان کردستان در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار با اصحاب رسانه ، اظهار داشت : بیمه دی فعالیت خود را از سال ۱۳۸۳ آغاز کرد و همچنین پایه گذار آن خانواده ایثارگران هستند از این رو عمده سهام آن متعلق به ایثارگران و بنیاد شهید می باشد .
رضایی افزود : از جمله خصوصیات بیمه دی میتوان به فروش عمده بیمه های درمان است که ۸۵ درصد از فروش بیمه دی در این زمینه است زیرا به صورت یک شرکت مادر تخصصی و متخصص در بیمه های درمان مشغول فعالیت است ، مکمل بیمه های درمان پایه و درمانی واحد نیز است ، همچنین بیمه دی به صورت انفرادی و واحد بیمه درمان ارائه می دهد و این یکی از خصوصیات و وجه تمایز بیمه دی با دیگر بیمه ها است .
مدیر بیمه دی استان کردستان بیان کرد : در سطح استان ۲۲ دفتر نمایندگی وجود دارد که از این تعداد ۱۱ دفتر در داخل شهر سنندج به فعالیت مشغول هستن ، و برای نزدیک به ۶۰الی ۷۰ نفر شغل ایجاد کرده است که به شدت این تعداد رو به افزایش برای جذب نیرو می باشد .
علی رضایی اضافه کرد: بیمه دی تنها شرکت بیمه ای است که در تمامی مراکز استان ها به صورت مجزا دارای اداره خسارات است ، همچنین در قرار داد های بیمه دی برای خانواده ایثارگران خدمات درمانی به جامعه ایثارگران ، خدمات پرستاری در منزل. ، ایاب ذهاب و … وجود دارد که این موارد در قرار داد خدمات شرکت دیگه ای نیز وجود ندارد .
علی رضایی مدیر بیمه دی استان کردستان خاطر نشان کرد: از رسانه ها تقاضا داریم که در جامعه مردم را با بیمه و علل الخصوص بیمه عمر آشنا کنند تا با جزییات آن آشنا شوند .