• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

تعامل با جهان بر اساس منافع مشترک، به جز رژیم صهیونیستی اردوی بسیج پایگاه مقاومت شهدای محیط زیست فارس و لایروبی چشمه های پارک ملی بمو افزایش 320 درصدی سود آلی شیمی قم محصول ایده ال گرایی یا مشکلات اقتصادی اجتماعی جامعه/ دیگر کلمه عقیم و نازا معنا ندارد شیشه همدان؛ پیشرو در تولید انواع ظروف شیشه ای بطری و جار با کیفیت افتتاح 7 پروژه بزرگ آبخیزداری در هفته منابع طبیعی امسال در فارس مراسم تجلیل از مددجویان نویسنده و سرآمدان ادبی تحت حمایت برگزار شد مسایل حوزه سلامت در شهرستان های شمال فارس، بررسی شد  افتتاح مرکز نگهداری شبانه روزی نوباوه‌گان موسسه خیریه گلشن آل طاها با حضور وزیر کار مصدومیت ۱۶ نفر در جاده‌های آذربایجان‌غربی در اثر تصادفات رانندگی مراسم کلنگ زنی ساخت مسجد جامع سکینه خاتون (س) شهرک گلستان /گزارش تصویری بازدید معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست از “نمایشگاه عرضه دستاوردهای پروژه معیشت های سازگار با منابع تالابی” در حوضه تالاب بختگان استان فارس در شیراز

3

در مقابل تیم دوم جدول نمایش فوق‌العاده‌ای داشتیم/ به خاطر کم‌تجربگی بازیکنان‌مان بازی برده به باخت تبدیل شد

  • کد خبر : 83931
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
در مقابل تیم دوم جدول نمایش فوق‌العاده‌ای داشتیم/ به خاطر کم‌تجربگی بازیکنان‌مان بازی برده به باخت تبدیل شد
سرمربی تیم هندبال بانوان نفت و گاز زاگرس جنوبی گفت: در مقابل تیم دوم جدول نمایش فوق‌العاده‌ای داشتیم و به خاطر کم‌تجربگی بازیکنان‌مان بازی برده به باخت تبدیل شد.

گیتی آنلاین_ سرمربی تیم هندبال بانوان نفت و گاز زاگرس جنوبی بعد از شکست تیمش در هفته یازدهم لیگ برتر مقابل رایزکو تهران افزود: شروع خوبی داشتیم تهرانی ها هم باقدرت شروع کردند و چند بازیکن ملی پوش شان را که برتر آسیا بودند ، به میدان فراخواندند. در نیمه نخست ما خوب دویدیم و خوب هم گلزنی کردیم تنها با اختلاف یک گل نتیجه را واگذار کردیم با اینکه رایزکو در نیم فصل اول توانسته بود با اختلاف ۱۵ گل ما را شکست دهد.

ناهید غارسی گفت: در نیمه دوم محک خوبی از حریف زده بودیم، توانستیم این تیم را عقب بیندازیم و در بیشتر دقایق جلو افتادیم و باخت ۹ بر ۱۰ نیمه نخست را به پیروزی ۱۷ بر ۱۴ تبدیل کردیم.

سرمربی هندبالیست های نفت و گاز زاگرس جنوبی ادامه داد: همان دلیل تجربه کم بود که پیروزی ما تبدیل به باخت شد. بعد از اینکه با اختلاف سه گل جلو افتادیم، بچه ها توپ ها را لو دادند و در برگشت ها خوب نبودند. تهرانی ها حملات مداومی را بر اثر بی تجربگی بچه های ما داشتند اما باید اذعان کنم عملکرد دروازه بان ما فاطمه عامری بسیار درخشان بود و تحسین نماینده فدراسیون و ناظر داوری را هم بدنبال داشت.

غارسی تاکید نمود: همچون قبل باز نیز می گویم که بچه های تیم ما جوان هستند و نیاز به تجربه دارند و باید بیشتر میدان ببینند. رفته رفته عملکردشان بهتر از قبل خواهد شد.

وی در خصوص شرایط جدول اظهار نمود: اکنون با شش امتیاز تیم ششم جدول هستیم و خدارا شکر خطر سقوط را احساس نمی کنیم. در ادامه بازی ها با تیم آخر جدولی ملایر هم مسابقه داریم و یک بازی هم میزبان هستیم. برای اطمینان بیشتر باید هشت امتیازی شویم که ان‌شاالله به آن هم خواهیم رسید.

سرمربی باسابقه تیم هندبال بانوان نفت و گاز زاگرس جنوبی با انتقاد مجدد از شرایط میزبانی تیمش در کازرون گفت: این هفته که در کازرون میزبان رایزکو تهران بودیم مجبور شدیم در فاصله چهل دقیقه ای این شهرستان اقامت کنیم زیرا مانند هفته های قبل اقامت در تنها دو مکان اقامتی این شهرستان(خانه معلم و هتل جهانگردی) امکان پذیر نبود. به این مورد هم بحث رفت و آمد از شیراز به کازرون را هم اضافه کنید. همین مسئله حریف تهرانی مان را هم درگیر نمود.

غارسی ادامه داد: مردم کازرون را دوست داریم اما ای کاش آنها هم این تیم را دوست داشتند تا نگذارند که ما در بازی های خانگی مان، میزبان باشیم نه میهمان!

غارسی تاکید نمود: علی رغم همه ی این مسائل ،حمایت های بي شائبه ای از باشگاه فرهنگی ورزشی نفت و گاز زاگرس جنوبی و شخص آقای دکتر آرش فدعم داریم. ایشان با سعه صدر تمام مسائل تیم هندبال باشگاه را پیگیری می کنند در حالی که امورات چند تیم دیگر لیگ برتری باشگاه به قدر کافی گسترده و زیاد است. با حمایت ها و تلاش های مجدانه ایشان مبلغ چهل درصد قرارداد بازیکنان پرداخت شده است و به لطف خداوند از این نظر و همچنین از نظر ایاب و ذهاب و اسکان در هتل شهرهای محل بازی ها هیچگونه مشکلی پیدا نکردیم.

به گزارش خبرنگار ما تیم هندبال بانوان نفت و گاز زاگرس جنوبی در هفته ی یازدهم لیگ برتر ایران و در فاصله ی سه هفته مانده به پایان بازی ها مقابل تیم رایزکو تهران یکی از مدعیان جدی قهرمانی لیگ برتر نتیجه را ۲۵ بر ۲۰ واگذار کرد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=83931

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.