گیتی آنلاین_ عباس قائدی، شکار غیر مجاز در عرصه های تحت مدیریت این شهرستان را یکی از مشکلات و موانع توسعه پایدار دانست و اضافه کرد: بخش قابل توجهی از وقت و انرژی یگان حفاظت در این شهرستان صرف کشف تخلفات شکار و صید می شود، شکارچیان بی محابا به روی حیات وحش آتش می گشایند و آن را شکار می کنند اما در عین حال یکان حفاظت محیط زیست نیز با چشمان تیز بین این موارد را رصد و با متخلفین برخورد قانونی می کند.
قائدی اضافه کرد: کبوترها در کنار دانه ها از حشرات، کرم ها و سایر آفات تغذیه می کنند و به کنترل طبیعی جمعیت آنها کمک می کنند. این کار می تواند از گسترش بیماری ها جلوگیری کرده و محصولات کشاورزی را از آسیب آفات محافظت کند. شکار کبوتر در عرصه های طبیعی ضربه جبران ناپذیری به چرخه زیستی در این مناطق می زند.
رییس اداره محیط زیست قیروکارزین از شکارچیان خواست تا با حیات وحش مهربان باشند و ادامه داد: شکار پرندگان دست اندازی به عرصه های طبیعی است ، پرندگان سالانه ۴۰۰-۵۰۰ میلیون تن حشره می خورند. و بیش از دو سوم رژیم غذایی پرندگان را حشرات تشکیل می دهند بنا بر این شکار کبوتر و سایر پرندگان به روشنی تخریب طبیعت قلمداد می شود و جرم است.