• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

فرزندان شهدا و همسر شهید در کنار شهید گمنام تجلیل شدند سیستان و بلوچستان در اولویت توسعه آموزشی دولت قرار دارد تقویت روابط بین شهرها؛ نیاز ضروری کشورهای خاورمیانه و غرب آسیا تولید سالانه بیش از ۲۵۰ تن گیاهان دارویی در کوار  رابطه هنرمند و امر معنادار زندگی/ فیلم «گاو»، حق بزرگی به گردن تاریخ سینمای ایران دارد/ در ناتورالیسم، فیلمساز مقهور واقعیت است تمرکز دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان برای ورود دانشجویان به بازار کار/ مهارت‌آموزی در کنار تحصیل از اقصی نقاط کشور برای بخش پژوهش جشنواره تئاتر فجر اثر ارسال شده بود سعید نجاتی داور جشنواره شهر خلاق روسیه شد کاهش ۱۹ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های خراسان رضوی تا سال آینده/ ترافیک زائران در مشهد همچنان چالش‌برانگیز است طی مراسمی امروز، اتاق مادر و کودک در اداره کل بهزیستی استان با حضور مدیر کل امور بانوان استانداری افتتاح شد. بهره‌برداری از طرح ۳۷۰ واحدی بهارستان زاهدان در هفته دولت مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی صنعتی چادرملو

1
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور:

دولت برای تقویت جریان علمی کشور نیازمند نهادهای انقلابی است

  • کد خبر : 72553
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
دولت برای تقویت جریان علمی کشور نیازمند نهادهای انقلابی است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور گفت: تقویت حوزه‌های علمی را وظیفه دولت است و برای رسیدن سریع به این هدف به کمک نهادهای انقلاب نیاز داریم.

گیتی آنلاین_ حسین افشین در همایش پایانی هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت که توسط مرکز ملی تعالی و پیشرفت برگزار می گردد با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر مرجعیت علمی و اقتدار علمی کشور تاکید کرده‌اند، گفت: موضوع اقتدار علمی باید به یک رویه برای همه دستگاه‌ها به خصوص نهادهای انقلاب تبدیل شود.

وی افزود: متاسفانه نگاه غلط کاربردی بودن علم در خدمت صنعت، باعث شد تا از تولیدات علمی در لبه دانش جهان جلوگیری شود و به یک پسرو به جای پیشرو در حوزه علمی تبدیل شویم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور تاکید کرد: از نهادهای انقلاب اسلامی کمک می‌خواهیم تا برای تولید علم کمک کنند تا در محیط مرجعیت علمی تولید علم، کشورمان همچنان پیشرو باشد.

افشین با بیان اینکه دولت از نهادهای انقلاب اسلامی می‌خواهد در تقویت و تکمیل زنجیره علم کمک کنند، افزود: فقط نباید به محصول توجه داشته باشیم و باید زنجیره علم را در نظر بگیریم.

معاون علمی رئیس‌جمهور با انتقاد از اینکه توجه مناسب به دانشگاه‌ها نشده است، افزود: باید در دانشگاه‌ها جریان علم تشکیل شود و در این مسیر دولت و نهادهای انقلاب اسلامی باید در کنار یکدیگر قرار گیرند.

وی اضافه کرد: امروز تنها در زمینه هوش مصنوعی نیازمند سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری هستیم و این سرمایه‌گذاری باید با همکاری دولت و نهادها صورت گیرد تا در حوزه بهره‌برداری با چالش مواجه نشویم.

افشین، برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های علمی را وظیفه دولت عنوان کرد و گفت: برای رسیدن سریع به هدف به کمک نهادهای انقلاب نیاز داریم.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=72553

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.