گیتی آنلاین_ به نقل از روابط عمومی و اطلاعرسانی اداره کل ورزش و جوانان استان، دومین دوره مسابقات لیوان چینی ویژه دختران بمناسبت گرامیداشت هفته بسیج در تالار شورای شهر زاهدان با حضور دهمرده معاونت توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان، امید راستی رئیس هیات ورزشهای همگانی استان و جمعی از مسئولین برگزار شد.
امید راستی گفت: این مسابقات به همت هیات ورزشهای همگانی استان در چهار رده سنی ابتدایی دوره اول، ابتدایی دور دوم، متوسط دوره اول و متوسطه دوره دوم با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت کننده برگزار که در پایان به نفرات برتر جوایز ارزنده اهدا گردید.
رئیس هیات ورزشهای همگانی استان اظهار داشت: فعالیت در رشته لیوان چینی را برای رفع اختلال یادگیری به عموم مردم سفارش می کنیم و در واقع این بازی یک بازی انفرادی، تیمی است که در سن کودکی و نوجوانی باعث میشود، توان کار گروهی بالا برود و کودکان در کنار هم بودن را بیشتر حس کنند.
راستی در ادامه افزود: نگاه توسعه ورزش همگانی در استان سیستان و بلوچستان به سوی گسترش از دورترین نقاط تا مرکز استان است و برنامه ریزی مدون برای ارتقای و توسعه ورزش همگانی صورت گرفته است.