• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

مقاومت متوقف شدنی نیست؛ شهید یحیی السنوار “شهید معرکه” شد اجرای دو پروژه ۶ کلاسه در سیستان و بلوچستان با مشارکت صنایع ملی مس ایران با گران فروشان شب یلدا شدیدا برخورد جدی و قانونی می‌شود اقدامات لازم برای تعمیرات قطار ترن‌ست یزد در حال انجام است پیش بینی کولاک و یخبندان درکهگیلویه و بویراحمد هواشناسی کهگیلویه وبویراحمد با توجه به ورود وضعیت هوا از بامداد روز جمعه ششم بهمن تا اواخر روز شنبه هفتم بهمن ماه برای این استان هشدار نارنجی صادر کرد. همه مدل‌ های انسولین در ایران وجود دارد/ کمبود یک نمونه انسولین در دنیا افزایش ۱۱ درصدی تردد ناوگان باری از پایانه های مرزی آذربایجان غربی  خط ‌کشی ۴۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی جنوب استان خدمت به خلق، رمز تعالی و رشد جامعه اسلامی است با متخلفان بدون اغماض برخورد می‌کنيم/ ۱۰ رستوران بین راهی پلمب شدند حضور مدیرکل، معاونین و کارکنان اداره کل صنعت، معدن و تجارت فارس در گلزار شهدای شیراز ساز «ارکستر میترا» در تالار رودکی کوک می‌شود

2

دیدار مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با معاون عمرانی استانداری فارس

  • کد خبر : 82052
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰:۱۰
دیدار مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با معاون عمرانی استانداری فارس
فارس_ در ادامه سفر به استان فارس، آقابیگی، مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، و رجبی، رئیس گروه بحران وزارت نیرو، به همراه مدیران عامل صنعت آب و برق استان، با رضایی، معاون عمرانی استانداری فارس، دیدار و گفت‌وگو کردند.  

گیتی آنلاین_ در این دیدار، آقابیگی از رضایی به‌پاس حمایت‌های مستمر و مؤثر از صنعت آب و برق استان تشکر و تقدیر نمود.

وی اظهار داشت: «با حمایت‌های شما، توانستیم در زمینه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، گام‌های مؤثری برداریم و این صنعت زیرساختی را تقویت کنیم.»

مدیرکل بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو همچنین از رضایی درخواست کرد سلام و سپاس وزارت نیرو را به استاندار محترم فارس برساند و افزود: «از اقدامات ویژه و حمایت‌های شما از صنعت آب و برق استان بسیار سپاسگزاریم. این حمایت‌ها باعث هماهنگی بیشتر در مدیریت بحران و مواجهه با چالش‌ها شده است.»

از سوی دیگر، رضایی نیز ضمن تشریح اقدامات و همکاری‌های انجام‌شده با صنعت آب و برق، بر حمایت از مدیران عامل و کارکنان این صنعت تأکید کرد.

وی با اشاره به چند نمونه از رویدادهای مهم، خاطرنشان کرد: «باید تمامی چالش‌ها و بحران‌ها به‌درستی مدیریت شود. با به‌کارگیری اصول پدافند غیرعامل، می‌توانیم هر تهدیدی را کنترل و هدایت کنیم.»

این دیدار با هدف تقویت همکاری‌های مشترک و ارتقای آمادگی برای مدیریت بحران‌های احتمالی برگزار شد و طرفین بر لزوم ادامه هماهنگی و حمایت از صنعت آب و برق به‌عنوان یکی از زیرساخت‌های حیاتی کشور تأکید کردند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=82052

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.