• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025

اخبار ویژه

تربیت هر دانشجوی پزشکی حداقل یک میلیارد تومان هزینه دارد/ افزایش ظرفیت پزشکی نیازمند تامین بودجه است تغییر زمان برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم مشهد؛ جشنواره‌ای با ۲۰ بخش متنوع و حضور فعالان قرآنی جهان اسلام محکومیت رژیم صهیونیستی در بیانیه معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت /از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵۵۸ دستگاه کالای اساسی بین نیازمندان تحت حمایت کمیته امداد استان توزیع شده است. هیچ خللی در خدمت رسانی حوزه سلامت نباید رخ دهد نشست شورای فرهنگی شرکت ملی پست برگزار شد آموزش و تربیت سرآمد و دقیق دانش آموزان تضمین کننده آینده نظام خواهد بود درخشش اداره‌کل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان در همایش بین‌المللی مدرسه ایرانی معماری ایرانی اسلامی “ساعت جادویی”؛ ترکیبی از هنر، فناوری و روایت‌های نوین تاریخی نمایش سه فیلم کوتاه در «یک سه‌شنبه کوتاه»   برگزاری ۵هزار و ۲۰۰ برنامه محوری در هفته دفاع مقدس فارس پیام تسلیت مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس در پی شهادت امام جمعه شهرستان کازرون

5

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه مطرح کرد: افزایش ۳۵درصدی صادرات از مرزهای آذربایجان غربی

  • کد خبر : 60871
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳
رئیس اتاق بازرگانی ارومیه مطرح کرد:  افزایش ۳۵درصدی صادرات از مرزهای آذربایجان غربی
رئیس اتاق بازرگانی ارومیه از افزایش ۳۵درصدی صادرات از مرزهای آذربایجان‌غربی طی امسال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «حرف‌رک» قاسم کریمی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: اتاق بازرگانی تشکل مردم نهاد است و در روزهای غم و شادی در کنار مردم باشد و اتاق بازرگانی ارومیه همیشه در کنار مردم بوده و در زمان زلزله ترکیه ۱۰۰۰ عدد چادر به عنوان اولین نهاد و تشکل مردمی به ترکیه ارسال کرد.

وی ادامه داد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ارومیه در سال ۱۳۴۴ تأسیس شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای اقتصادی در آذربایجان غربی فعالیت می‌کند. این اتاق به عنوان پل ارتباطی بین بخش خصوصی و دولت عمل می‌کند و هدف اصلی آن حمایت از صنعتگران، بازرگانان و معدن‌کاران منطقه است.

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه تصریح کرد: اتاق بازرگانی ارومیه دارای هشت کمیسیون تخصصی است که شامل کمیسیون‌های بازار پول و سرمایه، مالیات، کار و تأمین اجتماعی، بازرگانی، حمل‌ونقل، لجستیک و گمرک، توسعه صادرات و مدیریت واردات، سرمایه‌گذاری، اقتصاد هنر و ورزش و گردشگری، صنعت، کشاورزی، آب، محیط زیست و صنایع غذایی و تبدیلی، معادن و صنایع معدنی و کسب و کارهای دانش‌بنیان و فناور است.

وی گفت: این اتاق همچنین نقش مهمی در توسعه صادرات غیرنفتی و بهبود محیط کسب و کار در منطقه دارد و با برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی به ارتقاء دانش و مهارت‌های اعضای خود می‌پردازد.

کریمی با اشاره به تجارت و صادرات محصولات افزود: طی یک‌ونیم سال گذشته شاهد افزایش ۳۵ درصدی صادرات با همکاری بین اتاق بازرگانی و استانداری از مرزهای استان بودیم.

وی خاطرنشان کرد: بزرگترین معدن تیتانیوم خاورمیانه در این استان و ۵٢ نوع کانی معدن و بزرگترین طلای کشور در استان وجود دارد.

کریمی با اشاره به صنایع تولیدی در استان عنوان کرد: تولید ۲۵ درصد قند کشور، تولیدات نساجی، و قطب تریلی‌سازی کشور را در استان شاهد هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی ارومیه با اشاره به صنعت کشاورزی افزود: آذربایجان غربی دومین استان از لحاظ منابع آبی و تولیدات باغی و کشاورزی با ۳.۵ میلیارد توان تولید است.

وی با اشاره به فعالیت‌های اتاق بازرگانی طی یک‌‌ ونیم سال گذشته به صدور کارت‌های بازرگانی اشاره کرد و گفت: تاکنون تعداد ۲هزار و ۶۶۳ کارت بازرگانی صادر و با چهار کشور ترکیه، عمان، عراق و ارمنستان تفاهم‌نامه امضا شده است.

وی در پایان خواستار حمایت بیشتر رسانه ها برای توسعه اقتصادی و ارائه تحلیل ها و نشست با فعالان تجاری و تولیدکنندگان شد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=60871

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.