• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

مرمت و بازسازی ۳ رشته قنات در شهرستان مهرستان به اتمام رسید اخذ ۴۸ مجوز استخدام پیمانی گروه پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مساجد با هنر و فرهنگ، قرض الحسنه را ترویج می‌کنند ویزیت بیش از ۲۰۰۰ زائر اربعین در موکب سید الشهداء شهرستان کنگان در مسیر نجف به کربلا استان فارس، مهد و مادر صنایع‌دستی است طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در سیستان و بلوچستان آغاز شد دکتر پهلوانی: توسعه در بنگاه‌ها؛ اجماع، اراده، تخصص، آرامش، تمرکز و توازن مدیریتی می‌خواهد/ از راه‌اندازی نخستین بویلر هیدروژن‌سوز صنعت پتروشیمی ایران و کلنگ‌زنی چندین پروژه تا تاکید بر احیای پتروشیمی آبادان افتتاح و تجهیز ۱۲۵ کتابخانه در سیستان و بلوچستان از سال ۱۴۰۰ تاکنون گامی مهم در ترویج فرهنگ کتابخوانی رئیس هیات مدیره چادرملو: درپی تحقق توسعه متوازن در منطقه هستیم صورت های مالی 1401 بانک توسعه صادرات ایران تصویب شد پخش سریال «افعی تهران» از 16 اسفند اختصاصی از فیلم‌نت

4

رئیس اداره ورزش و جوانان ارومیه اعلام کرد: برگزاری جشنواره هفته ملی کودک در ارومیه

  • کد خبر : 67995
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
رئیس اداره ورزش و جوانان ارومیه اعلام کرد:  برگزاری جشنواره هفته ملی کودک در ارومیه
رئیس اداره ورزش و جوانان ارومیه گفت: جشنواره هفته ملی کودک با شعار «برای کودکان، برای آینده» روز پنج‌شنبه در ارومیه برگزار می‌شود.

سجاد خوبدل در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری گیتی آنلاین، اظهار کرد: جشنواره هفته ملی کودک در روز پنج‌شنبه با شعار «برای کودکان، برای آینده» به منظور ایجاد نشاط و تقویت روحیه جمعی در میان کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این جشنواره در راستای گرامیداشت کودکی و اهمیت برنامه‌ریزی‌های اجتماعی و فرهنگی برای آینده آنها، یکی از رویدادهای مهم تقویم ملی به شمار می‌آید.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ارومیه، بیان کرد: این جشنواره با مشارکت گسترده نهادهای مختلف از جمله اداره ورزش و جوانان ارومیه، هیات ورزش‌های همگانی ارومیه، سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری، موسسه خیریه رفاه کودک و نوجوان و سازمان همیاری شهرداری‌های استان آذربایجان‌غربی برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: این همکاری‌های بین نهادی، نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان محلی در ایجاد برنامه‌های متنوع و جذاب برای کودکان است این جشنواره بر پایه روح همگرایی و همکاری میان نهادهای اجتماعی طراحی شده است تا بتواند بستری سازنده برای آینده نسل جوان منطقه ایجاد کند.

خوبدل افزود: در این جشنواره یک رقابت شاد و هیجان‌انگیز ورزشی ویژه کودکان زیر ۱۲ سال تدارک دیده شده است این رقابت‌ها نه تنها به منظور تقویت فعالیت‌های جسمانی کودکان، بلکه به جهت ارتقای تعاملات اجتماعی آنان و تقویت حس مسئولیت‌پذیری طراحی شده است.

وی عنوان کرد: در این جشنواره، پک‌های غذایی سالم شامل میوه‌های متنوع و ارگانیک از باغات ارومیه تهیه و میان کودکان توزیع خواهد شد.

خوبدل بیان کرد: همچنین، به مناسبت روز جهانی کودک، هدایایی ویژه به تمامی شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود تا خاطره‌ای ماندگار برای آنان رقم بخورد این اقدام در راستای توجه به تغذیه سالم و اهمیت دادن به سلامت جسمانی کودکان انجام می‌گیرد که یکی از اهداف مهم جشنواره نیز ارتقای آگاهی خانواده‌ها درباره تغذیه مناسب و تأثیر آن بر رشد کودکان است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ارومیه با اشاره به تأثیر مثبت این جشنواره بر روحیه کودکان، بیان کرد: کودکان و نوجوانان زیر ۱۲ سال در این جشنواره چند ساعتی فارغ از فضای مجازی و استرس‌های روزمره، لحظاتی شاد و پرانرژی را تجربه خواهند کرد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=67995

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.