• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

پست با افزایش ظرفیت، آماده توزیع مرسولات جمعه سیاه است رکورد شکنی شرکت سرمایه گذاری اعتلاء البرز در بهینه سازی و رشد پرتفوی اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه راهسازی ایواوغلی به گیت ماکو شهرستان سراوان رکوردار بیشترین رفع تصرف اراضی دولتی در کشور شد پویش ملی ‘گرمای زندگی’ در فارس افزای صد در صدی درآمد موقوفات در آذربایجان‌غربی قدردانی رهبر انقلاب از کارشناس اورژانس بابل درپی نجات جان مادر و نوزاد گرفتار در برف آمادگی ۳۳ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در سیستان و بلوچستان برای استقبال از مسافران نوروزی وضعیت مطلوب تامین دارو در استان بوشهر/ کمبودی نداریم دیدار مدیر کل کتابخانه های عمومی با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری استان احداث ۲۱۲ واحد گلخانه خانگی در مهرستان معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد؛ فراهم شدن امکان غربالگری رایگان بیمه‌شدگان درخصوص دو سرطان شایع در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی

2
در نشست مشترک مقامات پست ایران و امارات؛

راه‌های توسعه ارتباطات پستی ایران و امارات متحده عربی بررسی شد

  • کد خبر : 55541
  • ۰۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
راه‌های توسعه ارتباطات پستی ایران و امارات متحده عربی بررسی شد
نشست مجازی بررسی راهکارهای توسعه همکاری پست ایران و امارات عربی متحده به ویژه امانات پستی، با حضور عبداله محمد الاشرام مدیرعامل پست امارات و محمد احمدی معاون فنی و بازرگانی برگزار شد.

گیتی آنلاین_ در این نشست که مهدی مقصودی مدیرکل دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، هیثم اهلی مدیرکل پست بین‌الملل، ایوب الاهلی مدیر کل بازاریابی و اشرف الحلاثه مدیر سرویس‌های پستی امارات نیز حضور داشتند، بر ضرورت توسعه خدمات متقابل پستی بین دو کشور با توجه به حضور شمار زیادی از ایرانیان به ویژه فعالان اقتصادی مورد بحث و تبادل و نظر قرار گرفت.

معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست در این نشست ضمن تاکید بر ظرفیت پست درارسال مرسولات بومی، محلی، سوغات و صنایع دستی ایران به امارات، افزود: «پست ایران آمادگی دارد تا در دو سطح با امارات مراودات پستی داشته باشد.»

محمد احمدی تصریح کرد: «این دو سطح براساس تقاضای مشتری تعریف شده و شامل تحویل در همان روز و تحویل براساس جدول زمان بندی سرویس امانت و پیشتاز، است.»

وی ضمن ارایه پیشنهاد برگزاری رویداد مشترک در یکی از دو کشور، گفت: «این رویداد فرصت مناسبی برای حضور تجار و فعالان اقتصادی ایران و امارات به ویژه کسب و کارهای دانش بنیان و مجازی است تا با استفاده از ظرفیت شبکه پستی به جابجایی کالا و محصولات خود بپردازند.»

احمدی ظرفیت پروازی هواپیمایی امارات را نیز فرصت مناسبی برای گسترش ارتباطات پستی عنوان کرد و افزود: «برای رهسپاری مرسولات بین دو کشور با نرخ استطاعت‎‌‎پذیر، می‌توان سرویس‌های تضمینی به لحاظ سرعت و امنیت را فراهم کرده و از این فرصت برای توسعه سرویس تجارت الکترونیک بهره‌مند شد.»

هیثم الاهلی مدیرکل بازاریابی پست امارات عربی متحده نیز در این نشست به طرح دیدگاه‌ها و چالش‌های پیش‌رو پرداخت و گفت: «نرخ بالای سرویس‌های سریع یکی از این موانع است که می‌توان با توسعه سرویس امانات و تعریف سرویس‌های مقرون به صرفه، هزینه تمام شده قبول و ارسال مرسولات را کاهش داده و ترافیک مبادلات پستی بین دو کشور را افزایش داد.»

در پایان مقرر شد، باتوجه به اینکه تفاوت سقف معافیت از حقوق عوارض گمرکی دو کشور، طرفین راهکارها و پیشنهادات خود برای افزایش ترافیک پستی را بررسی و در نشست بعدی ارایه دهند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=55541

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.