• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

تقسیم سود صددرصدی به میزان۵۵۰۰ ریالی به ازای هرسم پتروشیمی اروند آغاز توزیع واکسن آنفلوآنزای ایرانی و خارجی در داروخانه ها آیین رونمایی از پنج هزار بسته ملزومات آموزشی و لوازم التحریر جهت اهداء به دانش آموزان تحت حمایت کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد کارخانه پشم شیشه شیراز در ایستگاه پایانی انتقال قرار گرفت/ طرح انتقال کارخانه پشم شیشه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است کاروان اربعین شرکت گل‌گهر عازم کربلا شد برگزاری ششمین نمایشگاه تخصصی خرما در شیراز  وزیر بهداشت برای نظارت بر درمان مجروحان انفجار تروریستی عازم کرمان شد زیارت گنج اصلی حوزه معرفتی، فرهنگی و اجتماعی است تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف سال ۱۴۰۲ راه و شهرسازی شمال سیستان و بلوچستان در ساخت بزرگراه تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه «روایت تصویری ارغوان» پیام تسلیت سردار آزادی به مناسبت شهادت رئیس جمهور و همراهانش در سانحه سقوط بالگرد مجمع عمومی عادی صاحبان سهام شرکت ملی پست برگزار شد

1
وزیر بهداشت خبر داد:

رشد ۴۵ درصدی مشارکت محققان در جشنواره تحقیقاتی و فناوری علوم پزشکی رازی

  • کد خبر : 41745
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۹:۴۷
رشد ۴۵ درصدی مشارکت محققان در جشنواره تحقیقاتی و فناوری علوم پزشکی رازی
وزیر بهداشت از جشنواره تحقیقاتی و فناوری علوم پزشکی رازی و همچنین جشنواره آموزشی شهید مطهری به عنوان دو جشنواره مهم و اصلی وزارت بهداشت در حوزه آموزش و پژوهش یاد کرد و از رشد 45 درصدی مشارکت محققان در جشنواره تحقیقاتی و فناوری علوم پزشکی رازی خبر داد.

گیتی آنلاین_ دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از بیمارستان سوم شعبان دماوند با بیان اینکه بیست و نهمین دوره جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی در هفته آینده برگزار می شود، گفت: در سال گذشته ۵۷۰ اثر تحقیقاتی و فناوری در این جشنواره پذیرش شده بود که در سال جاری به ۸۰۴ اثر افزایش یافته که نشان دهنده رشد ۴۵ درصدی مشارکت نخبگان، دانشمندان و محققان در این جشنواره است.

وی با اشاره به تقدیر از نفرات برتر جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی با حضور معاون اول رییس جمهور، خاطرنشان کرد: از سال پیش و در دولت مردمی، کمیته دانشجویی جشنواره نیز فعال شده و از تحقیقات برتر دانشجویی نیز تقدیر می شود.

وزیر بهداشت از پژوهش های علوم پایه، سلولی و مولکولی، پزشکی نوین و بالینی به عنوان مهمترین آثار جشنواره رازی یاد کرد و گفت: خوشبختانه ۸۵۰ مرکز تحقیقاتی و ۱۵ پارک علم و فناوری سلامت در تولید مقالات، آثار علمی و محصولات سلامت محور مشارکت فعال دارند.

دکتر عین اللهی به تامین ۴۰ درصد تجهیزات و ملزومات پزشکی مورد نیاز کشور توسط شرکت های دانش بنیان داخلی اشاره و عنوان کرد: اکثر مراکز درمانی و بخش های جدید بیمارستانی که در دولت مردمی در سطح کشور افتتاح شده با استفاده از تولیدات داخلی و دانش بنیان، تجهیز شده اند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=41745

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.