• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 29 March - 2025
1

روایت بانوی مددجوی کارآفرین که صادر کننده میوه خشک شد

  • کد خبر : 87582
  • ۰۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
روایت بانوی مددجوی کارآفرین که صادر کننده میوه خشک شد
بانوی سرپرست خانوار با تلاش و پشتکار توانست به کارآفرین برتر و صادر کننده میوه خشک مبدل شود.

گیتی آنلاین_ فاطمه معافی، هم صادرکننده و کارآفرین برتر است و هم به عنوان راهبر شغلی با کمیته امداد همکاری می‎کند، چهار سال قبل او به عنوان یک بانوی سرپرست خانواده، کسب و کارش را بعد از شیوع ویروس کرونا شروع کرد؛ زمانی که بسیاری از کارآفرینان، به خاطر کرونا، درمانده بودند، فاطمه، بعد از بسته شدن کسب و کارش، تازه شغل دیگری راه انداخت تا زمانی که امروز، کارگاه کوچک میوه خشک‌کنی او تبدیل به یک کارخانه بزرگ شده است.

این بانوی کارآفرین را می‌توان نمونه یک تلاشگر موفق و سختکوش دانست. فاطمه تعریف می‎کند که به عنوان یک بانوی سرپرست خانوار تا قبل از سال ۹۹، یک آرایشگاه داشت و خرج زندگی را با کار کردن در آن می‎گذراند. شیوع ویروس کرونا اما دخل و خرج او را کساد کرد. با این حال این بانوی توانمند اهل نشستن و غصه خوردن نبود، بعد از تاثیرات منفی همه‌گیری کرونا در کسب و کارش، تلاش برای شروع یک کسب و کار دیگر را شروع کرد، کسب و کاری که البته با شیوع بیماری، دچار آسیب نشود.

این بانوی خوشفکر تعریف می‏کند که در همین کنکاش بود که تصمیم گرفت، کارگاه میوه خشک‌کنی راه بیندازد. برای شروع کار اما نیاز به سرمایه اولیه بود و این شد که او برای گرفتن وام جست‎وجوی دیگری را شروع کرد؛ جست‎وجویی که او را به کمیته امداد و بخش راهبری شغلی کشاند و با کمک‌های راهبر شغلی‎ خود، وام اشتغال‌زایی را گرفت و کارش را هم شروع کرد.

یک سال بعد از شروع کار، اما اتفاق جالبی برای این بانوی کارآفرین افتاد؛ او تعریف می‎کند که در دانشگاه، در رشته مترجمی زبان انگلیسی، فارغ‎التحصیل شده است و این تخصص درسی، باعث شد که او ارتباطات خوبی با کشورهای دیگر برقرار کند، به طوری که در یک سال اول شروع کارش، صادرات به کشورهای قطر، اربیل عراق و روسیه را انجام داد. صادرات به کشورهای دیگر، نقطه اتکا و پیشرفت او بود و البته باعث توسعه کارش شد. هرچند فاطمه تعریف می‏کند که حالا صادرات به کشور سوئد را هم به مقاصد صادراتی‌اش اضافه کرده است و به زودی هند هم به کشورهای مقصد اضافه می‏شود. او در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به عنوان کارآفرین برتر در حوزه صادرات انتخاب و تقدیر شد. بعد از این موفقیت با تلاش بیشتری، به راهش ادامه داد.

کارگاه میوه خشک‌کنی دیروز، حالا بزرگ و بزرگ‌تر و تبدیل به کارخانه شده است. این بانوی کارآفرین یک مهاجرت معکوس هم داشته و از تهران به شهر آبا و اجدادی‎اش، شهرستان نهاوند، رفته است و در آنجا، سوله‎‌ای را خریده تا بیش از ۳۰ نفر را به کار بگیرد.

این همه آنچه که برای این بانوی موفق کارآفرین افتاده، نیست، او حالا با کمیته امداد همکاری می‎کند تا به عنوان راهبر شغلی، راهنمای بانوانی باشد که مانند او، سرپرست خانواده‎اند. فاطمه تجربیاتش را در اختیار بیش از ۱۰۰ بانوی سرپرست خانواده قرار داده است. حالا بسیاری از بانوان، برای شروع کارشان، در ابتدا در کارخانه او مشغول به کار می‏شوند و راه و رسم کار را یاد می‎گیرند و بعد، با وام اشتغال‌زایی، برای خودشان کسب و کار راه می‌اندازند. معافی بعد از اشتغال‌زایی و شروع کسب و کار هم تا مدت‌ها از آن‌ها حمایت می‎کند تا راهبری به بهترین شکل ممکن انجام شود.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=87582

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.