• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
0

سرپرست شهرداری ارومیه خبر داد: تأمین منابع مالی اولویت مدیریت شهری ارومیه

  • کد خبر : 82048
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
سرپرست شهرداری ارومیه خبر داد:  تأمین منابع مالی اولویت مدیریت شهری ارومیه
سرپرست شهرداری ارومیه گفت: در حال حاضر از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری، تأمین منابع مالی و پرداخت به موقع حقوق پرسنل است.

به گزارش پایگاه خبری گیتی آنلاین، رضا جوان‌کیا اظهار کرد: در حال حاضر از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری، تأمین منابع مالی و پرداخت به موقع حقوق پرسنل است.

وی با اشاره به چالش‌های مالی موجود، بر لزوم شناسایی راهکارهای نوین جهت افزایش درآمدهای عمومی و پایدار تأکید کرد و گفت: شهرداری ارومیه با توجه به ظرفیت‌های بالقوه‌ای که دارد، می‌تواند با اتخاذ روش‌های مناسب، مشکلات مالی را حل کند.

جوان‌کیا با تاکید بر همکاری همه‌جانبه مدیران و کارشناسان شهرداری، از آن‌ها خواست که با انگیزه و برنامه‌ریزی دقیق، در جهت ارائه راهکارهای عملیاتی برای حل مشکلات مالی و بهبود وضعیت شهری تلاش کنند.

وی افزود: با همدلی و همفکری، می‌توانیم مشکلات شهری را برطرف کرده و اهداف مدیریت شهری را تحقق بخشیم.

سرپرست شهرداری ارومیه همچنین در خصوص منظر شهری، با اشاره به نصب تابلوهای غیرمجاز و بنرهای تبلیغاتی غیرقانونی که موجب برهم زدن زیبایی شهر شده است، گفت: سازمان سیما و منظر شهری باید با تشکیل اکیپ‌های ویژه، هرچه سریع‌تر نسبت به ساماندهی وضعیت تابلوها و بنرها اقدام کند.

وی همچنین از ریاست سازمان سیما و منظر شهری خواست که با توجه به فرا رسیدن ایام دهه فجر و سال جدید، اقدامات لازم را در جهت آذین‌بندی و فضاسازی محیط شهری انجام دهند تا شهر ارومیه در این ایام به بهترین نحو آراسته شود.

جوان‌کیا گفت: این اقدامات به عنوان بخشی از تلاش‌های مستمر شهرداری ارومیه برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و بهبود منظر شهری محسوب می‌شود.

وی در ادامه بر اهمیت ایجاد فضای مناسب و چشم‌نواز در سطح شهر تأکید کرد و افزود: آذین‌بندی و فضاسازی‌های شهری می‌تواند تأثیر مثبتی بر روحیه شهروندان داشته باشد و شهر ارومیه را برای ایام خاصی همچون دهه فجر و ایام نوروز آماده و زیباتر کند.

سرپرست شهرداری ارومیه همچنین با اشاره به ضرورت ارتقاء وضعیت فضای سبز شهری، خواستار همکاری نزدیک‌تر سازمان‌های مرتبط برای ایجاد محیطی به‌منظور بهبود کیفیت زندگی شهروندان شد.

وی علاوه بر پیگیری مسائل مالی و بهبود منظر شهری، از مدیران و کارکنان خواست تا با دقت بیشتری به مشکلات روزمره شهروندان توجه کنند و در راستای بهبود خدمات عمومی، همکاری و تعامل بیشتری با یکدیگر داشته باشند.

جوان‌کیا اظهار داشت: مدیریت شهری تنها با تلاش هم‌افزای همه‌جانبه و مشارکت فعال شهروندان می‌تواند به اهداف خود برسد و مشکلات را حل کند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=82048

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.