فرشته بامری؛ یادداشت _ یکی از مبانی تحقق بیانیه گام دوم انقلاب استفاده از نیروهای جوان و با استعداد است در واقع مهمترین ظرفیّت امیدبخش استان، داشتن نیروی انسانی جوان با ایمان و بنیه قوی دینی است.
بر اساس آمارها، رتبه اول جوانی کشور به سیستان و بلوچستان تعلق دارد و به طور میانگین در هر شبانهروز حدود ۲۴۶ واقعه ولادت و در هر ساعت حدود ۱۰ نوزاد به دنیا می آید.
جمعیّت جوان و بالقوه استان می تواند با آفرینشهای علمی، فرهنگی و صنعتی برای استان ثروت آفرینی کند و بخشی از کمبودهایی که در بخش های مختلف وجود دارند را رفع کند.
به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله)دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویستساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقبمانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد.
در جایی نوشته بود این استان به اندازه تمامی ظرفیتهای اقتصادی کشور، پتانسیل های اقتصادی دارد ظرفیتهایی که گاهی چندین برابرمنابع و امکانات همسایگان شرقی ما است ومی تواند کشور را به سر منزل مقصود برساند.
ظرفیت های استفاده نشده طبیعی و انسانی حوزه تجارت، حمل و نقل، معدن، کشاورزی، دریا، دیجیتال، گردشگری و صنایع دستی و مرزهای آبی و خشکی برگ های برنده استان سیستان و بلوچستان در مقابل همسایگان شرقی بوده که می تواند اقتصاد استان را متحول کند.
بهره مندی از نیروی انسانی جوان و ظرفیتهای طبیعی و بالقوه یعنی ملتی تا ابد مستقل، آزاد، مقتدر و رکورددار در پیشرفتهاي علمی.
برای رسیدن به توسعه یافتگی لازم نیست که از کشور خاصی تقلید کرد بلکه باید از ظرفیتهای موجود استفاده کنیم.