شرکت ۸ استان در جشنواره غذا
مدیر ۲۶ مهر, ۱۴۰۳
شرکت ۸ استان در جشنواره غذا
به گزارش پایگاه خبری خبر ارومیه، سومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی غذاهای سنتی و محلی استان آذربایجان غربی در محل مدرسه ۲۲ بهمن ارومیه برگزار شد.
رضا حیدری، معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری گیتی آنلاین، گفت: در سومین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی غرفهدارانی از هشت استان قزوین، قم، اردبیل، زنجان، مرکزی، خوزستان، لرستان، کرمانشاه و چندین شهرستان آذربایجان غربی، سرآشپزان ترکیه و آذربایجان شرکت کرده بودند.
رضا حیدری افزود: برگزاری کارگاه آموزشی آشپزی از برنامه های برجسته و جنبی این جشنواره بود که در طول برگزاری جشنواره برای علاقمندان آموزش های لازم ارائه می شد.
او اظهار کرد: امروزه گردشگری یکی از پیشرانهای توسعه است و توجه به این حوزه موجب درآمدزایی و اشتغال میشود و در این میان گردشگری غذا بهدلیل جذابیتی که دارد نقش مهمی در جذب گردشگر دارد و برگزاری چنین جشنوارههایی در شناخته شدن هر چه بیشتر غذاهای سنتی و محلی نقش مهمی دارد.
حیدری گفت: همزمان با برگزاری جشنواره مذکور برنامههای متنوعی برای گروههای مختلف از جمله ناشنوایان و کودکان توسط اداره کل میراث فرهنگی اجرا شد.
معاون گردشگری ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی با بیان اینکه موضوع غذا همواره در حوزه گردشگری مورد توجه است، گفت: آذربایجانغربی جزو استانهایی است که دارای تنوع غذایی زیادی می باشد.
حیدری با بیان اینکه جشنواره غذاهای سنتی و محلی آغاز مسیر جدیدی در حوزه گردشگری است؛ گفت: در این راستا و به منظور معرفی غذاهای سنتی و جذب گردشگر برنامه های متنوعی در دستور کار می باشد.