• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025

اخبار ویژه

«شاید زیبایی عزم‌مان را جزم کرده است: ماسائو آداچی» در مستندات یکشنبه و «آناتومی سقوط» در سینماتک خانه هنرمندان ایران  خیران بازوان پرتوان کمیته امداد در جامعه هستند اعزام تیم پزشکی در قالب طرح شهید رهنمون به مناطق محروم ارومیه قفل نهضت ملی مسکن به دست پارسیان باز شد/ ساخت بیش از 3 هزار واحد مسکونی در وردآورد به‌زودی کلید می‌خورد منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به ۴۰۰ هزار میلیارد تومان رسید شناسایی اضطراب زودهنگام کودکان با شرکت در طرح غربالگری اضطراب کودکان 5 تا 6 ساله راه‌اندازی سیستم هوشمند آماده‌سازی پاکت‌های بزرگ‌ پستی (جوف) بررسی آخرین وضعیت طرح احداث بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار اورژانس ایران در منطقه و جهان سرآمد است/ تحریم های ظالمانه مانع رشد و بالندگی اورژانس نشد برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی کمیته‌ی کودک و نوجوان ستاد دهه‌ی فجر سیستان و بلوچستان لایروبی و تنقیه 250 پل در محورهای مواصلاتی آذربایجان‌غربی من عاشق خوانندگی‌ام

2

شورای شهر مشهد از پویش‌های دانش‌آموزی حمایت می‌کند؛ نام‌گذاری بوستان‌های بانوان به نام مادران اهل بیت

  • کد خبر : 80046
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵
شورای شهر مشهد از پویش‌های دانش‌آموزی حمایت می‌کند؛ نام‌گذاری بوستان‌های بانوان به نام مادران اهل بیت
عضو شورای شهر مشهد در مراسم رونمایی از پویش ملی دانش‌آموزی با محوریت نهج‌البلاغه، از حمایت شورای شهر و شهرداری از برنامه‌های فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان خبر داد. وی بر لزوم معرفی الگوهای زنانه به دختران جوان تأکید و اعلام کرد بوستان‌های بانوان مشهد به نام مادران اهل بیت (ع) نام‌گذاری می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری گیتی آنلاین خراسان رضوی در مشهد، فاطمه سلیمی، عضو شورای شهر مشهد، در این مراسم با تقدیر از برگزارکنندگان پویش، اظهار داشت: این اقدام فرهنگی که با محوریت نهج‌البلاغه آغاز شده، نمونه‌ای اثرگذار در تربیت نسل جوان است.

وی افزود: پویش ملی “در نجف” می‌تواند با نگاه بین‌المللی گسترش یابد و پیوندی میان دانش‌آموزان ایران و سایر کشورهای اسلامی ایجاد کند.

سلیمی بر همکاری شورای شهر با آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: در شورای اجتماعی محلات، مصوبه‌ای برای مشارکت نوجوانان داریم که امکان فعالیت آن‌ها در تصمیم‌گیری‌های شهری را فراهم می‌کند. این فرصت، بستری برای ارائه ایده‌های نوین از سوی دانش‌آموزان است.

نام‌گذاری بوستان‌های بانوان به نام مادران اهل بیت

عضو شورای شهر مشهد با اشاره به اهمیت معرفی الگوهای زنانه، گفت: نام‌گذاری بوستان‌های بانوان به نام مادران اهل بیت، گامی در جهت تقویت هویت دینی و فرهنگی دختران است. امسال بوستانی به نام شهربانو، مادر امام سجاد (ع)، نام‌گذاری شد و این روند ادامه خواهد یافت.

وی پیشنهاد برگزاری پویشی با عنوان «شهربانو» را مطرح کرد و افزود: این پویش می‌تواند زنان تاریخ‌ساز اهل بیت و همچنین زنان نخبه و موفق در حوزه‌های علمی و اجتماعی را به دختران جوان معرفی کند.

لزوم معرفی زنان موفق به نسل جوان

سلیمی به نقش زنان موفق در مشهد اشاره کرد و گفت: ما زنانی داریم که در حوزه‌های اقتصاد، فناوری، و پزشکی پیشگام هستند. برای مثال، یک خانم ۲۴ ساله مدیرعامل چندین شرکت است و یک خانم ۲۶ ساله در حوزه اینترنت اشیا فعالیت می‌کند. این افراد می‌توانند الگوهای الهام‌بخش برای نسل جوان باشند.

خادمی اهل بیت در خدمت‌رسانی فرهنگی

وی با تأکید بر اهمیت خدمت به اهل بیت (ع) افزود: خادمی امام رضا (ع) تنها به کفش‌کشی در حرم محدود نمی‌شود؛ هر کس در هر جایگاهی با نیت خالص برای اهل بیت (ع) خدمت کند، خادم آن‌ها خواهد بود.

این مراسم با رونمایی از تولیدات پادکست دانش‌آموزان با محوریت نهج‌البلاغه و اعلام آمادگی شورای شهر مشهد برای حمایت از پویش‌های دانش‌آموزی و دیگر برنامه‌های فرهنگی به پایان رسید.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=80046

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.