• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

رفع تصرف و قلع و قمع نهال‌های تازه کاشته شده در اراضی ملی پناهگاه حیات وحش بختگان با پیگیری محیط زیست و حمایت دادستان استهبان مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی؛ اقتدار و عزت جامعه مدیون انقلاب اسلامی است/ دانش‌آموزان محور برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر در مدارس بمناسبت هفته دولت؛ پروژه های شهرداری شلمان با اعتباری بالغ بر ۱۲میلیارد تومان افتتاح شد کشور نیازمند ورود جوانان به عرصه تولید است «۱۰۰۱» ۴ شب در هفته پخش خواهد شد رتبه اول خراسان رضوی در جابجایی مسافران حمل‌ونقل ریلی پروژه جانشین پروری و استعدادیابی در شرکت ملی پست اجرا می‌شود غربالگری ۷۰ درصد جمعیت کشور در«پویش ملی سلامت»/ بیماری های غیر واگیر، عامل ۸۳ درصد مرگ ها در کشور است تغییر رویکرد مدیریت سرخرطومی خرما در فارس هوشمندسازی در صدر برنامه‌های سازمان حمل و نقل بار درون شهری مشهد/ تمرکز بر شفافیت، سرعت و دقت در ارائه خدمات ذخایر ارزی کشور چند برابر شده است/ مداخله موثر بانک مرکزی در بازار ارز بدون ارزپاشی تصاویری از عطرهایی با اسم مهران مدیری!

0
معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور:

شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان ها فعال می شود 

  • کد خبر : 48456
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹
شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان ها فعال می شود 
فارس_ معاون آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با بیان اینکه شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان ها فعال می شود گفت: کارکرد این شورا نگاه درون سازمانی و فرهنگ سازی است ، حوزه فرهنگ در محیط زیست از اهمیت بسزایی برخوردار است.

گیتی آنلاین_ نورالله مرادی در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور که با حضور مدیران کشوری و استانی در شیراز برگزار شد افزود: ما معتقدیم مدیران سازمان باید قبل از آن که تخصص محیط زیست داشته باشند باید دغدغه فرهنگ داشته باشند ، زبان و بیان و ضمیر مسوولان محیط زیست باید جان مایه فرهنگی داشته باشد ، تاثیر فرهنگ در حفظ محیط زیست بسیار پررنگ است ، گاه یک اثر سینمایی در حوزه محیط زیست بسیار اثر گذار تر از ساعت ها سخنرانی است ، از این رو ما معتقدیم باید نهادهای خلاق فرهنگی با سازمان محیط زیست مرتبط باشند و به تقویت فرهنگ بپردازند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌ زیست با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم بر این است سازمان محیط زیست را به جایگاه واقعی خود برساند اضافه کرد: ارتباط سازمان‌ محیط زیست با صنعت و دانشگاه ها محدود بوده است ، مراکز محیط زیست باید محل تولید اندیشه، دانش و جریان سازی در سطح ملی و بین المللی با دانشگاه ها باشد.

وی با بیان اینکه در گذشته به مقوله محیط زیست توجهی نشده یا به عنوان اولویت ثانویه به آن نگریسته می شد، اضافه کرد: همچنین به این موضوع در نظام آموزشی به ویژه آموزش و پرورش توجه چندانی نمی شد.

مرادی با بیان اینکه نهادینه سازی فرهنگ محیط زیست باید در دوران پیش دبستانی شکل بگیرد، ‌افزود: متاسفانه کتابی که اکنون در آموزش و پرورش تالیف شده بیشتر رفع تکلیفی بوده‌ هم اکنون مقوله محیط زیست بسیار شکننده شده است و در شرایط مناسبی قرار ندارد، هرچند اقداماتی نظیر دانشگاه ها و مدارس سبز با تاخیر انجام شد اما باید آن را غنیمت بدانیم.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=48456

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.