• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
0
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری

صیانت از کرامت معلم یک رسالت همگانی است/رسالت آموزش و پرورش کشف ظرفیت‌ها و شکوفایی استعدادهاست

  • کد خبر : 83547
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری ، رسالت آموزش و پرورش را کشف ظرفیت‌ها و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان دانست و بر صیانت از کرامت معلم به عنوان یک رسالت همگانی در جامعه تاکید کرد.

نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبر:

صیانت از کرامت معلم یک رسالت همگانی است/رسالت آموزش و پرورش کشف ظرفیت‌ها و شکوفایی استعدادهاست

نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری ، رسالت آموزش و پرورش را کشف ظرفیت‌ها و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان دانست و بر صیانت از کرامت معلم به عنوان یک رسالت همگانی در جامعه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری گیتی آنلاین…آیت الله سید شرف‌الدین ملک حسینی در دیدار با مدیر کل‌ و جمعی از معاونان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، رئیس هسته گزینش و رئیس سازمان دانش‌آموزی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه پرفروغ فجر با بیان اینکه رسالت آموزش و پرورش کشف ظرفیت‌ها و شکوفایی استعدادهاست، گفت: علم یک حقیقت است و انسان امانتی است که در اختیار علم است.

ملک حسینی با اشاره به تاثیر فضای مجازی بر ذهن دانش‌آموزان افزود: در گذشته تنها معلمان در شخصیت شاگرد نقش آفرین و تاثیرگذار بودند اما امروزه علاوه بر معلمان ذهن دانش‌آموزان ما به فضای مجازی آلوده شده است اما تمام توقع جامعه سمت معلمان است که این درست نیست.

نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جمعیت ۱۷۲ هزار نفری دانش‌آموزی این استان گفت: وظیفه معلمان استان ما نسبت به نرم کشوری با توجه به نسبت جمعیت دانش آموزی در سطح کشور سنگین‌تر است.

ملک حسینی بر حفظ کرامت و شخصیت معلم در جامعه و همچنین تامین نیازهای مالی، اجتماعی او تاکید کرد و افزود: صیانت از کرامت معلم یک رسالت همگانی و همچنین وظیفه مدیران جامعه است و اگر این کرامت حفظ نشود باید شاهد فروپاشی جامعه باشیم؛ زیرا جامعه و حاکمیتی که کرامت معلم را حفظ نکند به رشد و توسعه دست پیدا نخواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه جامعه‌ای که می‌خواهد به سمت عفاف، تعالی، رشد، ایستادگی در برابر دشمن حرکت کند باید طوری ترسیم شود که قاعده هرم کرامت معلم باشد خاطرنشان کرد: نگاه تحقیرآمیز به معلم کرامت معلم را می‌شکند.

ملک حسینی در این جلسه با اعلام آمادگی کامل جهت همکاری با آموزش و پرورش گفت: همه نهادها باید به کمک آموزش و پرورش بیایند تا شاهد پویایی نظام تعلیم و تربیت باشیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این جلسه با تبریک اعیاد شعبانیه و و ایام الله دهه فجر گفت: وظیفه آموزش و پرورش در سطح کلان تربیت نیروی انسانی است که شهروند مطلوبی در جامعه باشد.

ایوب رضایی با بیان اینکه تلقی جامعه از آموزش و پرورش بر بعد ساحت علمی است در صورتی که وظیفه ما تربیت تمام ساحتی دانش‌آموزان است، خاطر نشان کرد: از حیث بزرگی و گستردگی مخاطبان هیچ دستگاهی به بزرگی دستگاه آموزش و پرورش نیست و انتظارات جامعه از دستگاه آموزش و پرورش گسترده است و نیاز به همکاری همه دستگاه‌ها دارد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز به مشکلات و چالش‌های آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: ما در یاسوج با بحران کمبود فضای آموزشی روبرو هستیم که قریب ۱۹ هزار نفر از دانش‌آموزان ما در مدارس غیر انتفاعی تحصیل می‌کنند و اگر به مدارس دولتی برگردند ما با بحران فضا روبرو خواهیم بود.
وی گفت: خوشبختانه در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تعداد زیادی معلم جذب آموزش و پرورش استان سایر استان‌ها شدند.

رضایی به نواختن زنگ انقلاب و برگزاری مانور سراسری یاوران انقلاب در ۱۳ شهرستان و منطقه استان اشاره کرد و تصریح کرد: برای ایام‌الله دهه فجر برنامه‌های خوب و شادی در سطح مدارس استان در حال برگزاری است.

وی وظیفه اصلی رسانه‌ها را امیدآفرینی در جامعه عنوان کرد و افزود: نقد سازنده مثبت است اما باید نقدی باشد که باعث یاس و ناامیدی در جامعه نشود و رسانه‌ها در راستای تزریق امید به جامعه به کمک آموزش و پرورش بیایند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان خواستار همکاری همه دستگاه‌ها بالاخص دستگاههای خدمات رسان با آموزش و پرورش شد تا شاهد پویایی و بالندگی بیش از پیش آموزش و پرورش باشیم.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=83547

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.