• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
9

ضبط ۳۰ عدد خشت طلا در سیستان و بلوچستان

  • کد خبر : 27385
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۸
ضبط ۳۰ عدد خشت طلا در سیستان و بلوچستان
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان و بلوچستان گفت:قاچاقچی طلا در سیستان و بلوچستان بیش از 119 میلیارد ریال جریمه شد.

گیتی آنلاین-به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، موسی عباس زاده گفت: پرونده قاچاق سه هزار و ۵۰۰ گرم به ارزش ۱۱۹ میلیارد و ۱۷۵ میلیون ریال در شعبه چهارم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی زاهدان رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان و بلوچستان افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به استعلام از اتحادیه طلا و جواهر و ارائه نکردن مدارک قانونی، متهم را علاوه بر ضبط طلا به پرداخت ۱۱۹ میلیارد و ۱۷۵ میلیون ریال جزای نقدی برابر ارزش کالا محکوم کرد.

عباس زاده گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) از یک خودرو سواری در محور خاش_زاهدان محموله طلا قاچاق را که جاسازی شده بود کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=27385

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.