• امروز : دوشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 8 July - 2024

اخبار ویژه

توزیع پنج میلیون و ۳۰۰ هزار پرس غذای گرم میان نیازمندان از ابتدای ماه محرم کسب رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در هجدهمین جشنواره شهید رجایی، در بین دانشگاه‌ های علوم پزشکی کشور پیام تسلیت سردار امیر حیات مقدم در پی درگذشت امیر سرتیپ آذر فر افزایش ۱۵ درصدی ظرفیت اقامت موقت و اضطراری در مشهد رویش باورها در دل کویر «جهنم دره» ساخته شد سند تک برگی تمامی اراضی دولتی شهرستان تفتان اخذ شد ارمغان حضور نمایندگان ما در ادوار مختلف مجلس، ایجاد توسعه نامتوازن در کشور بوده انتظارها به پایان می‌رسد/افتتاح پل شهید پزدانپناه هم زمان با سفر وزیر کشور به یاسوج مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آذربایجان‌غربی مطرح کرد: توسعه پایدار روستایی در راستای تقویت راه مناسب موفقیت پایدار، ارتقا عملکرد و بهبود شاخص‌ها با مشارکت جمعی امکان‌پذیر است/ حفظ و توانمندسازی سرمایه انسانی نیازمند برنامه‌ای هوشمندانه و مبتنی بر مشارکت جمعی است مرمت وبازسازی بیش از ۳۰۰ مورد بندسارخسارت دیده از سیل به اتمام رسید

3
مدیر حفظ نباتات فارس هشدار داد؛

ضرورت پایش مزارع نسبت به آفت قرنطینه ای برگخوار پاییزه 

  • کد خبر : 37603
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۹
ضرورت پایش مزارع نسبت به آفت قرنطینه ای برگخوار پاییزه 
فارس_ مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از ضرورت پایش مزارع شتوی این استان و گزارش مشاهده آفت قرنطینه ای برگخوار پاییزه خبر داد.

گیتی آنلاین_ جاوید عباسی بیان کرد: این آفت، خطرناک و دامنه تغذیه ای گسترده ای دارد و می تواند به ۳۵۷ میزبان گیاهی از جمله ذرت، گندم، سورگوم و پنبه خسارت وارد کند.

وی با اشاره به اینکه این آفت می تواند روزانه تا ۱۰۰ کیلومتر پرواز و مناطق جدیدی را آلوده کند، اظهار کرد: با توجه به احتمال فعالیت و ایجاد خسارت در مزارع گندم و جو، کارشناسان جهاد کشاورزی و اعضاء شبکه مراقبت در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ها و مراکز خدمات کشاورزی نسبت به پایش مستمر مزارع شتوی اقدام‌ می کنند.

این مقام مسئول تصریح کرد: مزارع ذرت شهرستان داراب نخستین منطقه مشاهده این آفت در استان فارس بود و دیگر شهرستان هایی که وجود آن را در مزارع ذرت گزارش دادند استهبان، فسا، جویم، لارستان و گراش بودند.

به گفته وی؛ تاکنون گزارشی مبنی بر مشاهده آفت قرنطینه ای برگخوار پاییزه در دیگر شهرستان های استان فارس اعلام نشده است.

عباسی، اقدامات مدیریتی در کنترل کرم برگخوار پاییزه را موفقیت آمیز دانست و افزود: در حال حاضر مزارع ذرت آلوده تحت کنترل هستند و خسارت اقتصادی به آنها وارد نشده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، به اقدامات انجام شده در مبارزه با این آفت اشاره کرد و گفت: طرح موضوع در شورای کشاورزی و بحران استان فارس و شهرستان ها، برگزاری کلاس های آموزشی برای کارشناسان و بهره برداران، نصب بنر و اطلاعیه های مربوطه و تامین سموم مورد نیاز برای مبارزه با آفت از مهمترین فعالیت های انجام شده توسط مدیریت حفظ نباتات است.

عباسی بیان کرد: گزارش مشاهده این آفت ابتدا در شهریور ماه از استان های کرمان و هرمزگان بود و سپس از استان های فارس و سیستان و بلوچستان گزارش شد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=37603

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.