• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
7

عاشقی با خدمت به زائرای امام رضا(ع)

  • کد خبر : 29544
  • ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۴
عاشقی با خدمت به زائرای امام رضا(ع)
فاطمه سبحانی یکی از خادم رضوی است که در اسکان رایگان به زائران رضوی خدمت میکند و این خدمت را نوعی عشق به امام رضا(ع) می داند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین از خراسان رضوی، ایام دهه آخر صفر مشهد شور حالی دیگری دارد چرا که در این ایام میزبان زائران امام رضا(ع) است زائرانی که به عشق امام رضا (ع) پای پیاده به مشهد آمده اند تا به زیارت این امام مهربانی مشرف شوند در میان مشهدی ها میزبان این زائران هستند و هرکسی در حد توان خود سعی می کنند به این زائران خدمت کنند یکی از خادمان رضوی فاطمه سبحانی است،او شش سال است خانه خود را در اختیار زائران امام رضا قرار می دهد.

او خود را اینگونه معرفی می‌کنند من ۴۵ سال است که همسایه امام رضا(ع) و در این ۴۵ سال امام رضا(ع) تقریبا هفته یکبار مرا طلبیده است.

سبحانی که۲۳ سال از همسر جانبازپرستاری کرده و ۶ فرزند دختر به نام های معصومه، نفیسه، سمیه، فرشته، فرزانه و افسانه دارد که بزرگترین آنها ۴۱ سال و کوچکترین آنها ۲۳ سال سن دارد همگی آن به جز دختر کوچکش ازدواج کرده اند

او می گوید خدا بعد از ۲۳ دیگر نخواست که خدمت گذار همسر جانباز باشم و او را از ما گرفت اما کمک کرد تا من خادم امام رضا و زائران او باشم. گفتگوی با فاطمه سبحانی انجام دادیم که به شرح زیر است.

س. چرا تصمیم گرفتید خانه خود را به صورت رایگان در اختیار زائران قرار بدهید؟

شهادت امام حسن مجتبی بود و من طبق معمول این ایام به زیارت امام رضا(ع) امده بودم هوای سرد و بارندگی هم بود که چند زائر امام رضا(ع) در حالی که ساکی داشتند در گوشه پناه گرفته بودند تا از سرما و بارندگی خود را حفظ کنند خانه ما در قاسم آباد قرار داشت از دیدن زائران امام رضا در آن وضعیت بسیار ناراحت شدم با خودم گفتم« خدایا چه می‌شد من نزدیک حرم منزلی داشتم و زائران امام رضا(ع) را اسکان می‌دادم.»

این فقط یک آرزو بود در دل من چند سال بعد تصمیم گرفتیم  خانه ای که در قاسم آباد داریم را بفروشیم و من برای رسیدن به این آرزو شرط فروش را تهاتر با یک خانه در نزدیکی حرم گذاشتم خدا به من لطف کرد و من توانستم خانه کلنگی در نزدیکی حرم بخرم فرزندان معتقد بودم خانه را همان شکل به صورت رایگان در اختیار زائران بگذارم اما من می خواستم حسینه بنا کنم که تعداد بیشتری زائر در رفاه در آن خانه اسکان شود برای همین با تلاش زیاد و کمک از شورای شهر توانستم ساخت صد در صد بنا را بگیرم و بالاخر نیمه شعبان سال ۹۸ حسینه یاس کبود حضرت محمد(ص) و امام علی (ع) افتتاح کردیم.

س. اولین زائری که به خانه شما آمد یادتان است؟

خوب یادم است نزدیک خانه مان بود دختری به من مراجعه کرد گفت دنبال محل اسکان امن و ارزان قیمت می گشت چون برای درمان به مشهد آماده بود و دیگر بودجه برای گرفتن مسافرخانه و هتل نداشت به او پیشنهاد دادم به حسینه ما بیاید اغگر مورد پسندش بود آنجا بماند هر چند هنوز خیلی از وسایل رفاهی اش آماده نبود و آن دختر جوان خیلی خوشحال شد و تصمیم گرفت پیش ما بماند و این اولین زائر بود که به حسینه ما آمد بعد از آن خانم همین طور زائر بود که پشت سر هم برای ما می آمد من امیدوارم که این خدمت مورد رضای خداوند و امام رضا (ع) قرار بگیرد

س. بزرگترین نگرانی شما در خدمت رسانی به زائران چیست؟

همه نگرانی من این است که این خدمت و خادمی مورد رضایت امام رضا(ع) قرار نگیرد.

«خدمت به زائران لیاقت و عشق می‌خواهد امیدوارم که امام رضا (ع) این خدمت را قبول کنند.»

س. آرزوی شما چیست؟

وقتی خانه قاسم آباد را فروختم دخترها به خاطر دوری منطقه کمی گله کردند اما الان خوشحال هستند و به شوخی می‌گویند«شما اول  مادر زائران امام رضا(ع) هستید بعد مادر  گلها بعد مادر دخترها» من خوشحال هستم که می‌توانم یک گوشه ای وظیفه همسایگی ام را نسبت به امام رضا (ع) انجام دهم. اما این موضوع شده در همه ایام به خصوص در زمان اربعین حسینی در خانه بمام و نتوانم به پیاده روی اربعین بروم خیلی دوست داشتم در پیاده روی اربعین شرکت کنم خوشبختانه دخترهایم گفتند که امسال خدمت رسانی به زائران امام رضا(ع) جای من انجام میدهند تا من بتوانم به این آرزویم برسم.

س. اسم حسینه چگونه انتخاب کردید؟

من علاقه زیادی به حضرت فاطمه(س) دارم و افتخار می‌کنم که پدر و مادرم اسم مرا فاطمه  گذاشته اند برای همین نام حسینیه را یاس کبود حضرت محمد و امام علی(ع) گذاشتم.

س. خدمت رسانی به این همه زائر در طول سال سخت نیست؟

وقتی عاشق شوی می‌توانی به زائر امام رضا (ع) خدمت کنی اینجا زائرای زیادی با فرهنگ‌های مختلفی می آیند سختی‌های حضور این همه فرهنگ و اخلاق‌های مختلف را با عشق به امام رضا (ع) تحمل می‌کنم در واقع خدا صبرش را به من داده است.

گفتگو از نفیسه سلیمانیان

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=29544

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.