• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

بهره‌برداری از پروژه تعویض ترانس‌های جریان به منظور افزایش بیش از پیش زیر ساخت های برق منطقه ای فارس چهره‌های مطرح سینما و هنر در «با انرژی»/ از حمید جبلی تا هوتن شکیبا «خاطره‌سازها» دوباره روی صحنه می‌روند خرید حمایتی دولت؛ کاهش دغدغه مندی تولیدکنندگان حوزه دام و طیور استفراغ خونی و دفع مدفوع سیاه علامت هشدار دهنده خونریزی در دستگاه گوارش کودکان اختصاص شعبه ویژه برای رسیدگی به پرونده های استاندارد لرستان نمایشی از مشارکت و همراهی مردم در میدان است مدیر کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمدتاکید کرد/: گفتمان سازی و تبیین کارکردهای طرح نماد در مدارس ضروری است الحاق ۱۰۰۰ هکتار زمین برای ساخت طرح نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی معاون پژوهش و توسعه منابع آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد خبرداد/۳۱ شهریور آخرین مهلت جاماندگان ثبت نام کتب درسی دانش آموزان است «و ناگهان» به زودی شنیدنی می‌شود پست امسال هم همراه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است

0

فعالان مقاومت در ارومیه همدل شدند

  • کد خبر : 68070
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۹
فعالان مقاومت در ارومیه همدل شدند
نشست هم افزایی قرارگاه نصر مقاومت با هدف تقویت همکاری های بین بخشی برای حمایت از جبهه مقاومت در ارومیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گیتی آنلاین، در نخستین جلسه هم افزایی قرارگاه نصر مقاومت در ارومیه، که با حضور محسن رضایی مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی و مهدی حقی دبیر جبهه فرهنگی استان برگزار شد، بر اهمیت تقویت همکاری‌های بین بخشی برای حمایت از جبهه مقاومت تاکید شد.

در این نشست، نمایندگان دستگاه‌های مختلف از جمله کانون‌های فرهنگی هنری مساجد،حوزه هنری،سازمان هنری اوج ، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان،سازمان تبلیغات اسلامی به میزبانی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان. به ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. همچنین، برنامه‌های آتی قرارگاه نصر برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

رضایی مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان‌غربی در این نشست، با اشاره به نقش مهم مساجد در حمایت از جبهه مقاومت، گفت: «مساجد به عنوان پایگاه‌های مردمی، نقش مهمی در جمع‌آوری کمک‌های مردمی و پشتیبانی از جبهه مقاومت ایفا می‌کنند. ما در این قرارگاه تلاش خواهیم کرد تا با هماهنگی و هم افزایی بیشتر، این نقش را تقویت کنیم.»

مهدی حقی دبیر جبهه فرهنگی استان نیز در این نشست، با تشکر از حضور فعالان مختلف در این جلسه، گفت: «همبستگی و هم افزایی ما در این برهه حساس، بیش از هر زمان دیگری ضروری است. ما باید با تمام توان از مردم مظلوم فلسطین و لبنان حمایت کنیم.»

در پایان این نشست، مقرر شد که جلسات هم افزایی قرارگاه نصر مقاومت به صورت دوره‌ای برگزار شود تا هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف در حمایت از جبهه مقاومت بیش از پیش تقویت شود.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=68070

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.