• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
1
در مجلس خانگی؛

مادر شهید قائدی تکریم شد

  • کد خبر : 76711
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
مادر شهید قائدی تکریم شد
لامرد_ به مناسبت سالروز رحلت حضرت ام‌البنین (س) از سوی خادمین شهداء، مادر شهید محمد قائدی تکریم شد.

گیتی آنلاین_ به مناسبت وفات حضرت ام‌البنین (س) و روز تکریم مادران و همسران شهداء مراسم خانگی تکریم و تجلیل از مادر «شهید محمد قائدی » با حضور جمعی از خادمین شهداء در لامرد برگزار شد.

در این‌ آئین‌ معنوی حجت الاسلام مصطفی هنرپیشه معاونت آموزشی اداره آموزش و پرورش لامرد با اشاره به جایگاه والای مقام مادران شهدا اظهار کرد: مادران شهید، اسوه‌های همیشگی، جاوید صبوری و شکیبایی اند و به انقلاب اسلامی اعتبار می‌دهد.

وی خاطر نشان کرد: اعتبار و سرمایه نظام اسلامی، از خون مطهر شهدا به ارمغان آمده است و ما همواره به آنان مدیون و وامداریم.

وی افزود: نقش خانواده های شهدا به ویژه مادران شهدا انکارناپذیر و بی بدیل است که با تربیت و پرورش آن نسل بی مانند و بی تکرار، تاریخ انقلاب اسلامی را به جان و قلب خود تقسیم کردند و با تاسی از سیره مطهر حضرت ام‌البنین (س)، کوشیدند راه و رسم آن بانوی صبور را پاس دارند.

در این مراسم معنوی، ضمن گرامیداشت مقام والای این بانوی بزرگ اسلام که نماد ایثار و وفاداری است، از مقام شامخ مادر شهید محمد قائدی نیز تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ شهید محمد قائدی مسئول مخابرات گردان ۴۲۲ الزهرا (س) لشكر ۴۱ ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سليمانی بود و به مدت ۴۵ ماه در جبهه حضور داشت.

در اين مدت چهار بار مجروح و به افتخار جانبازي نائل شد و شديدترين مجروحيت محمد در عمليات والفجر ۸ بود كه شيميايی شد.

شهید قايدی در روند اجرای عمليات كربلای۴ در جزيره ام‌الرصاص در تاريخ ۴ دی ماه ۱۳۶۵ مفقودالاثر شد که بعد از ۳۰ سال گمنامی در قبرستان وادي‌العقاب موصل تفحص و از طريق آزمايش DNA شناسايی شد.

خبرنگار/ محمود صابری زاده

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=76711

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.