• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
3

مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی: پنجمین المپیاد ورزشی طلاب آذربایجان‌غربی برگزار شد

  • کد خبر : 83189
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷
مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی:  پنجمین المپیاد ورزشی طلاب آذربایجان‌غربی برگزار شد
مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی گفت: با حضور 170 ورزشکار در 12 رشته مختلف به‌منظور ارتقاء سلامت جسمانی و معنوی روحانیون و طلاب در مجموعه ورزشی شهید باکری ارومیه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گیتی آنلاین، حجت‌الاسلام صفدر محمدی، در نشست خبری با خبرنگاران به اهمیت ورزش در ارتقای سلامتی و نشاط اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: در طول تاریخ، ائمه معصومین، پیامبران الهی و بزرگان اسلام همواره بر اهمیت ورزش تأکید کرده‌اند و برخی از ورزش‌ها را به‌ویژه برای تقویت جسم و روح سفارش کرده‌اند این سفارشات، بیانگر توجه ویژه دین اسلام به ضرورت جسمانی و روحانی انسان‌هاست و به همین دلیل ورزش به عنوان یک رکن مهم در تعالی جامعه اسلامی مورد تأکید قرار گرفته است.

وی افزود: پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی طلاب و روحانیون آذربایجان غربی در سال جاری با حضور ۱۷۰ ورزشکار در ۱۲ رشته ورزشی برگزار خواهد شد این رویداد مهم، فرصتی برای طلاب و روحانیون فراهم می‌آورد تا علاوه بر تقویت توانمندی‌های جسمی، به ارتقاء سطح روحی و معنوی خود نیز بپردازند.

مدیر حوزه‌های علمیه آذربایجان‌غربی هدف از برگزاری این المپیاد را ایجاد فرصتی برای تمرین ورزش‌های مختلف در میان طلاب و روحانیون اعلام کرد و گفت: چنین رویدادهایی به تقویت همبستگی میان روحانیت و تحقق اهداف عالی اسلام در زمینه‌های مختلف زندگی کمک می‌کند.

وی در ادامه افزود: در کنار پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی طلاب و روحانیون، اولین المپیاد فرهنگی ورزشی خانوادگی کلانشهر ارومیه نیز در تاریخ ۱۸ و ۱۹ بهمن ماه برگزار خواهد شد این المپیاد به‌نام «مجاهد نستوه حجت‌الاسلام حسنی» برگزار می‌شود و هدف از آن، ایجاد فضایی مناسب برای تعامل و تقویت روابط اجتماعی میان خانواده‌های طلاب و روحانیون است این اقدام علاوه بر تقویت روحیه جمعی و اجتماعی، به افزایش سطح سلامتی خانواده‌های طلاب نیز کمک خواهد کرد.

محمدی گفت: مکان برگزاری این المپیاد در مجموعه ورزشی شهید باکری ارومیه خواهد بود و این انتخاب نیز به‌منظور فراهم آوردن امکانات مناسب برای ورزشکاران و ایجاد فضایی مطلوب برای رقابت‌های ورزشی انجام شده است بنابراین برگزاری چنین رویدادهایی به تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص تقویت سلامت جسمی و روحی طلاب و روحانیون و همچنین ارتقای سطح معنویت و روحانیت در جامعه کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: این المپیاد شامل رشته‌های متنوعی است که عبارتند از؛ تنیس روی میز، شنا، دارت، فوتبال تک نفره، طناب‌زنی، فوتبال دستی، تیراندازی، دوومیدانی، ماهیگیری، شوت بسکتبال و بسیاری دیگر از رشته‌های ورزشی جذاب که می‌تواند برای طلاب و روحانیون فرصتی مناسب برای ارتقاء مهارت‌های ورزشی فراهم کند.

محمدی در پایان گفت: این المپیاد نه تنها فرصتی برای تقویت بدن و روح طلاب است، بلکه به‌عنوان یک رویداد فرهنگی ورزشی، می‌تواند در ایجاد همبستگی اجتماعی و توسعه نشاط عمومی در سطح جامعه تأثیرگذار باشد با توجه به اینکه این رویدادها در کنار تقویت سلامت جسمی به‌دنبال رشد و پرورش شخصیت معنوی طلاب نیز هستند، می‌توان آن‌ها را گام مهمی در جهت تحقق اهداف بلندمدت حوزه‌های علمیه دانست.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=83189

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.