گیتی آنلاین_ مدیرکل صمت فارس گفت: شارژرهای خودروهای الکتریکی AC در نمونه های تک فاز و سه فاز در یک شرکت دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.
حمید رضا ایزدی افزود: دو نمونه شارژر AC از مدل های پرتابل و Wallmount(دیواری) طراحی شده است و این نوع شارژرها قابلیت شارژ انواع خودروهای الکتریکی که استاندارد کانکتور TYPE2 دارند را توانایی شارژ دارد،همچنین شارژرهای پرتابل قابلیت حمل کاربر به همراه خود و قابلیت شارژ خودرو در تمامی محل های پریز مناسب را در اختیار باشد را دارد.
ایزدی اضافه کرد: شارژرهای دیواری قابلیت نصب بر روی دیوار و محیط های عمومی و خصوصی از جمله پارکینگ ، بیمارستان ها ، هتل و… را دارا می باشد این نوع شارژرها قابلیت نصب و راه اندازی با استفاده از اینترنت و نرم افزار نصب شده بر روی گوشی هوشمند را دارا می باشد.
وی در خصوص میزان ظرفیت تولید این شارژرها اظهار داشت: میزان ظرفیت تولید درسال ده هزار دستگاه برای شارژرهای نوعAC و اشتغال زایی ۴۰ نفر به صورت مستقیم را دارد.