• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
2

مسئول فضای “سایبری و مجازی” فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در کشور منصوب شد

  • کد خبر : 65781
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۱
مسئول فضای “سایبری و مجازی” فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در کشور منصوب شد
طی حکمی از سوی سیدرضا قادری؛ دبیر ستاد خبری فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در کل کشور سرکار خانم" الهه فرهادی" را با حفظ سمت بعنوان مسئول فضای "سایبری و مجازی" فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در کشور منصوب نمود.

به گزارش گیتی آنلاین منطقه کرمانشاه ، طی حکمی از سوی سیدرضا قادری؛ دبیر ستاد خبری فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در کل کشور سرکار خانم”الهه فرهادی” را با حفظ سمت بعنوان مسئول فضای “سایبری و مجازی” فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در کشور منصوب نمود.

در متن حکم سیدرضا قادری خطاب به سرکار خانم الهه فرهادی آمده است:

به استناد ماده (۱۰) اصل ۲۶ قانون اساسی اساسنامه مصوب ۱۴۰۱/۱۰/۲ شورای عالی جمعیت فرهیختگان و فرهنگیان کشور و با عنایت به مراتب شایستگی و تجارب ارزشمند جناب عالی، به موجب این حکم با حفظ سمت به عنوان مسئول فضای سایبری و مجازی فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در “کشور” منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون مقدس جمهوری اسلامی ایران، اهداف سند چشم انداز سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با همکاری سایر اعضای شورای مرکزی و پیشبرد اهداف عالیه آن مجدانه بکوشید.

توفیقات روزافزون حضرتعالی را در انجام شایسته وظایف محوله از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

سیدرضا قادری
دبیر ستاد خبری فرهیختگان و فرهنگیان ایران اسلامی در کشور

 

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=65781

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.