• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد/ امید آفرینی در جامعه مهمترین رسالت خبرنگاران است روشنایی، مهمان سیاه چادرهای عشایری می شود تبریک همراه اول به مناسبت روز ملی کشتی برپایی موکب میهمانان کوچک امام حسین (ع) در تمرچین «خلاقيت و نوآوری» ضامن بقای «صنعت پست» است مرحله شهرستانی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در زاهدان برگزار می‌شود رونمایی از سردیس مرحومه «زهرا سعادت»، نیکوکار برجسته حوزه سلامت و بنیان‌گذار بیمارستان آنکولوژی امیر هنر مرزناپذیر است و هیچ سدی را قبول نمی‌کند کتابخانه عمومی سرو در چند قدمی افتتاح و بهره برداری 📹بازدید دکتر دهقانی مدیرعامل محترم مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو از ورزشگاه شهید سلیمانی اردکان و تماشای دیدار تیم‌های والیبال چادرملو اردکان و مس رفسنجان محمد رضا خسروی به عنوان سرپرست پتروشیمی آبادان منصوب شد جذب ۱۰۰ درصدی تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ در بخش کشاورزی در سیستان و بلوچستان

8

مقام دوم کشوری فارس در شناسایی تخلفات صنفی

  • کد خبر : 22502
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
مقام دوم کشوری فارس در شناسایی تخلفات صنفی
فارس_ معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت فارس گفت: با تلاش بازرسان این سازمان، استان فارس در شاخص شناسایی و تشکیل پرونده تخلف، مقام دوم کشوری را به خود اختصاص داد.

گیتی آنلاین_ مهدی حسنی گفت: بر اساس اعلام سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در بررسی عملکرد بازرسی از کالاهای سرمایه ای سال ۱۴۰۱ ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان ها، استان فارس توانست در تعداد تشکیل پرونده، جایگاه دوم و در تعداد بازرسی، جایگاه سوم کشوری را به خود اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه بررسی عملکرد یاد شده بر مبنای اطلاعات استخراج شده از سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی (سیمبا) انجام شده است، گفت: در سامانه سیمبا ۳۲ گروه کالایی وجود دارد که در ۳ دسته کالای مصرفی، سرمایه ای و ممنوعه دسته بندی شده است.

معاون بازرسی سازمان صمت فارس افزود: کالای سرمایه ای شامل ۲۲ گروه ماشین آلات و تجهیزات، کالاهای سرمایه ای و مصرفی بادوام و بی دوام (به غیر از کالاهای کشاورزی، غذایی و سلامت محور) است.

حسنی اضافه کرد: بر اساس گزارش منتشر شده بیشترین تعداد پرونده نیز به ترتیب برای گروه های کالائی منسوجات و پوشاک، خودرو و لوازم یدکی، لوازم خانگی، مصالح ساختمانی، کالاهای برقی و مخابراتی و الکترونیکی، مبلمان و اثاثیه، و سوخت و روغن ها و حامل های انرژی تشکیل شده است.

معاون بازرسی سازمان صمت استان اظهار داشت: استان فارس در سال گذشته ۲۶ هزار و ۴۴۲ مورد بازرسی کالاهای سرمایه ای انجام داده که منجر به تشکیل ۳ هزار و ۶۲۶ پرونده تخلف به ارزش بیش از ۲ هزار و ۵۶۳ میلیارد ریال شده است و مقام دوم کشوری پس از تهران در تعداد تشکیل پرونده و مقام سوم کشوری در تعداد بازرسی پس از استان های هرمزگان و مازندران را برای استان به ارمغان داشته است.

حسنی گفت: کسب این مقام نشان از حضور پررنگ بازرسان در گلوگاه های جریان توزیع کالا دارد.

وی افزود: اهتمام به جلوگیری از تخلفات و رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم و کشف تخلفات بخش اقتصادی دغدغه این معاونت و بازرسان این سازمان است و در این راستا در سال جاری نیز برنامه عملیاتی بازرسی تدوین شده است.

این مقام مسئول به قانون انتزاع و واگذاری بخشی از وظایف و اختیارات این سازمان به جهاد کشاورزی اشاره و تصریح کرد: در سال جاری، بازرسی و نظارت بر کالاهای سرمایه ای، با هدف مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایه ای، کیفی و اثرگذار نمودن بازرسی ها و بهبود درصد شناسایی واحدهای متخلف اقتصادی در اولویت برنامه های بازرسی این استان قرار دارد.

حسنی تاکید کرد: در همین راستا بازرسی ها بر انبارها و مراکز نگهداری کالا، عوامل توزیع عمده و مراکز اصلی فروش متمرکز شده است.

معاون بازرسی سازمان صمت فارس در پایان از مردم خواست، در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی موارد را از طریق تلفن ۱۲۴ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی سازمان صمت، شماره تلفن ۳۲۳۴۰۰۰۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی اتاق اصناف و یا تلفن ۳۲۱۷۲۰۲۰ سامانه رسیدگی به شکایات مردمی سازمان جهاد کشاورزی استان در میان بگذارند تا در اسرع وقت توسط بازرسان مورد بررسی قرار گیرد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=22502

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.