• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

آسیب کلی به سه آموزشگاه بخش دهرم منطقه دژگاه شهرستان فراشبند در پی وقوع زلزله اخیر افزایش ۱۸۶ درصدی مستمری مددجویان طی سه سال اخیر انعقاد قرارداد همکاری همراه اول و سایپا برای اجرای خودرو متصل بر تسریع در اتمام پروژه‌ها عمرانی در حال ساخت از محل اعتبارات ملی برای خدمت‌رسانی به بیماران صعب‌العلاج تأکید شد اتصال ۵۵ روستای آذربایجان غربی به شبکه ملی اطلاعات فرماندار لنگرود : دانشگاهها  باید حلال مشکلات جامعه و کشور باشند آغاز کشت محصولات جالیزی در فسا «آناتومی سقوط»؛ روایتی زنانه از یک درام دادگاهی / وقتی نارسایی‌های زبانی موتور محرکه داستان می‌شود! دور جدید اجراهای کنسرت علیرضا قربانی از شامگاه ۳۰ خرداد ماه سال جاری آغاز می‌شود برگزاری جشن‌های وصال در شهرستانهای سراسر استان سیستان و بلوچستان تعطیلی ۱۳ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در شیراز به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی بانک سینا ۸ هزار و ۸۰۰ فقره وام قرض‌الحسنه پرداخت کرد

2
به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد؛

نخستین نشست تخصصی مدیران گروه مدیریت کاهش خطر بلایا و حوادث دانشگاه کلان منطقه ۵ کشور

  • کد خبر : 56138
  • ۰۹ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵
نخستین نشست تخصصی مدیران گروه مدیریت کاهش خطر بلایا و حوادث دانشگاه کلان منطقه ۵ کشور
فارس_ به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نخستین نشست تخصصی مدیران گروه مدیریت کاهش خطر بلایا و حوادث دانشگاه کلان منطقه 5 کشور با حضور دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی شیراز، هرمزگان، بوشهر، یاسوج، لار، فسا، جهرم، گراش برگزار شد.

گیتی آنلاین_ معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست با اشاره به اهمیت راهبردهای مرتبط با مدیریت کاهش خطر و بلایا و حوادث، گفت: هدف کلی برگزاری این نشست تخصصی، تبیین راهبردها و سیاست گذاری های مرتبط با مدیریت کاهش خطر بلایا و حوادث در سطح کلان منطقه ۵ کشوری است.

دکتر «محمدرضا کریمی» ضمن بیان اهمیت موضوع سوانح و حوادث ترافیکی و بروز بیماری تب دانگی، بیان داشت: همسان سازی سیاست ها به ویژه در برنامه ریزی های جامع با هدف کاهش و کنترل موارد مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی و همچنین مدیریت جامع در مواجهه و کنترل بیماری تب دانگی و استفاده از تجارب دانشگاه های کلان منطقه پنج کشور در این زمینه راهگشا است.

او ادامه داد: موضوع مدیریت خطر و بلایا و پیش بینی مواجهه با مخاطرات منطقه ای و شناخت آن و ثبت تدابیر مناسب برای رفع مخاطرات، یکی از موضوعات مهم در مدیریت بحران است.

دکتر کریمی مدیریت خطر و بلایا را یکی از اولویت‌های مهم نظام سلامت است و افزود: از آنجا که کشورمان همواره در معرض خطرات مختلف بوده و در کنار آن بلایای طبیعی هم تهدیدکننده است، باید نسبت به مقابله با این موضوع آمادگی لازم را حفظ کرد.

در ادامه این نشست دکتر «علیرضا صفرپور» مدیر کلان منطقه ۵ کشوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تاکید بر تقویت و استمرار جلسات کلان منطقه گفت: لازم است این نشست ها به میزبانی دانشگاه های کلان منطقه به صورت منظم، اصولی و دوره ای برگزار شود.

مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه نیز با بیان اینکه در سطح کشور، دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای نخستین بار اقدام به برگزاری نشست کلان منطقه ای می نماید، افزود: در این نشست، چالش ها و راهکارهای پیش رو در زمینه مدیریت بلایا در سطح کلان منطقه پنج کشور مورد تبادل نظر قرار گرفت.

مهندس «علی سمتی» ادامه داد: در این نشست، توافقات ارزشمندی برای ارتقای همکاری ها و اقدامات مشترک در زمینه کاهش خطر بلایا و حوادث در سطح کلان منطقه پنج کشور، حاصل شد.

او افزود: انتظار می رود که این نشست نقطه عطفی در راستای ارتقای آمادگی برای مقابله با بلایا و تقویت تاب آوری جامعه در برابر مخاطرات مختلف در سطح کلان منطقه پنج کشور باشد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=56138

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.