• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

بازدید سرزده شبانه از داروخانه های زنجان توسط تیم بازرسی وزارت بهداشت/ کنترل قیمت دارو و بررسی سامانه تیتک دسترسی به جزییات تسهیلات برای مشتریان بانک توسعه صادرات ایران امکان پذیر شد افتتاح مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان سمنان تا هفته دولت/ پیشرفت ۵۰ درصدی این پروژه در دولت مردمی دستگیری اعضای باند شرارت در شمال سیستان و بلوچستان میز خدمت محیط زیست شهرستان فسا و پاسخگویی به درخواست های مردمی  برگزاری اختتامیه کنگره ملی شعر دفاع مقدس و مقاومت به میزبانی شیراز بنای تاریخی ملک زاهدان بزدوی در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد جشنواره انگور ارومیه سه روز دیگر تمدید شد سیگار الکترونیک ترفندی جدید برای به دام انداختن جوانان در مصرف دخانیات/مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی به دلیل مصرف سیگار لزوم پشتیبانی جدی‌تر از نیروهای مسلح در سیستان و بلوچستان/ پیگیری آخرین روند رسیدگی به پرونده هشتم مهرماه ۱۴۰۱ زاهدان یک واحد تولیدی راکد در نی‌ریز فعال شد برگزاری اردوی جهادی سلامت محور در منطقه زلزله زده دژگاه فراشبند و خدمت رسانی به ٣٠٠ نفر از اهالی زلزله زده منطقه

2

همنوازان وَداد با «ننشیند خموش» به تالار رودکی می‌آید

  • کد خبر : 72721
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
همنوازان وَداد با «ننشیند خموش» به تالار رودکی می‌آید
گروه موسیقی همنوازان وداد به سرپرستی کیارش داودی در قالب دومین تجربه از طرزِ تازه، یکم آذر با اجرای کنسرتی با عنوان «ننشیند خموش» در تالار رودکی روی صحنه می‌رود.

به گزارش روابط عمومی بنیاد رودکی، در کنسرت پیش رو، گروه همنوازان وَداد با ترکیبی از نوازندگان سازهای ایرانی و کلاسیک در دو قسمت قطعاتی را در دستگاه‌های موسیقی ایرانی به آهنگسازی کیارش داودی و خوانندگی پوریا اخواص اجرا می‌کند.
بخش نخست این اجرا شامل دونوازی سنتور و تنبک در دستگاه نوا است که طی آن کیارش داودی (سنتور) و امیر خیری (تنبک) قطعات پیشواز، مقدمه‌ی شوقِ نغمه (ساخته‌ی کیارش داودی)، بداهه نوازی گردانیه و نیشابورک، چهارمضراب نوا (ساخته‌ی کیارش داودی)، بداهه نوازی نهفت و صدری، ضربی ۲۲ (ساخته‌ی کیارش داودی) و تصنیف جان جهان (ساخته‌ی زنده‌‌یاد استاد پرویز مشکاتیان) را می‌نوازند.
بخش دوم نیز با اجرای پیشواز به صورت گروه‌نوازی آغاز شده و سپس پیش درآمد ابوعطا (ساخته‌ی کیارش داودی به یاد استاد جلیل شهناز)، ساز و آواز، چهارمضراب ابوعطا (ساخته‌ی کیارش داودی به یاد استاد محمدرضا لطفی)، تصنیف بی تو (ساخته‌ی کیارش داودی به یاد استاد محمدرضا شجریان با شعری از سعدی)، چهارمضراب آشوب به همراه آواز (ساخته‌ی کیارش داودی تقدیم به استاد حسین علیزاده)، ساز و آواز دشتی، تصنیف تا نفسی داری بکوش (ساخته‌ی کیارش داودی با شعری از سعدی) و تصنیف تا شدم صید تو (ساخته‌ی کیارش داودی با شعری از فروغی بسطامی) توسط گروه همنوازان وداد اجرا می‌شوند.
کیارش داودی (سرپرست، آهنگساز و نوازنده‌ی سنتور)، پوریا اخواص (خواننده)، فردین میرزا حسینی (کمانچه)، کیارش بکتاشیان (نی)، زهرا کریمی (ویولا)، یاسمن کوزه‌گر (ویلنسل)، امیر خیری (تمبک) و محمدرضا حسن‌خانی (عود) اعضای گروه همنوازان وداد را تشکیل می‌دهند.
«همنوازان وداد» فعالیت خود را در سال ۱۳۹۵ به سرپرستی و آهنگسازی کیارش داودی (نوازنده‌ی سنتور، آهنگساز و کارشناس‌ارشد نوازندگی از دانشگاه هنر تهران) آغاز کرد.
از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این گروه می‌توان انتشار آلبوم فریاد هجران، به خوانندگی منصور جمعه‌زاده و آهنگسازی کیارش داودی در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد. همچنین این گروه اجرای متعددی در تهران و دیگر شهر‌های ایران انجام داده است.
“طرزِ تازه” عنوان طرحی است که در آن بنیاد فرهنگی هنری رودکی از ایده‌های گروه‌های موسیقی در سبک‌های مختلف از جمله ردیف_دستگاهی، موسیقی نواحی و کلاسیک غربی حمایت‌های ویژه‌ای بعمل می‌آورد.
تلاش برای هموار ساختن شرایط مجوز و سالن اجرا، رصد مولفان موسیقی و استعداد‌های نوپا، همراهی در ارائه و تولید آثار و … از جمله اقدامات پیش‌بینی شده این طرح برای همراهی هنرمندان است.
پیش از این نیز کنسرت «تریو + یک» به عنوان نخستین اجرای این طرح، چهارم آبان ماه در تالار وحدت برگزار شد و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.
گروه موسیقی همنوازان وداد به سرپرستی کیارش داودی در قالب دومین تجربه از طرزِ تازه، یکم آذر از ساعت ۲۱:۳۰ کنسرت «ننشیند خموش» را در تالار رودکی روی صحنه می‌برد و بلیت آن از طریق سایت تیوال به نشانی www.tiwall.com در دسترس علاقه‌مندان است.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=72721

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.