• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
4

واحدهای طرح ملی مسکن سیستان و بلوچستان با پیشرفت فیزیکی مطلوب و قیمت مناسب در حال ساخت است

  • کد خبر : 31515
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۸:۱۱
واحدهای طرح ملی مسکن سیستان و بلوچستان با پیشرفت فیزیکی مطلوب و قیمت مناسب در حال ساخت است
وزیر کشور گفت: واحدهای طرح ملی مسکن استان سیستان و بلوچستان در وسعت خوب و پیشرفت فیزیکی مطلوب با قیمت و کیفیت مناسب در حال ساخت است.

گیتی آنلاین- اداره ارتباطات و اطلاع رسانی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان، احمد وحیدی در بازدید از سایت آرمانشهر زاهدان به عنوان یکی از نخستین سایت های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان افزود: در قالب طرح نهضت ملی مسکن به همت مسئولان استانی به ویژه استاندار اقدامات ارزشمندی صورت گرفته بطوری که از مجموع واحدهای در دست ساخت این طرح تا پایان سالجاری بخش قابل توجهی به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: بنظر می رسد زاهدان با مجموع بیش از 12 هزار واحد در دست ساخت یکی از شهرهای خوب در اجرای طرح نهضت ملی مسکن در کشور باشد.

گفتنی است برنامه ابلاغی طرح نهضت ملی مسکن به استان حدود ۱۴۲ هزار واحد مسکونی است که تاکنون برای ساخت 36 هزار و 686 واحد شهری و روستایی پروانه ساختمانی صادر شده است و همچنین 33 هزار و 511 واحد در مرحله فونداسیون، 21 هزار و 572 واحد در اسکلت و سقف، 15 هزار و 114 واحد در مرحله سفت کاری و ۱۲ هزار و 489 واحد در مرحله نازک کاری قرار دارد. متوسط پیشرفت فیزیکی طرح نهضت ملی مسکن این استان 47 درصد با ایجاد اشتغال برای 37 هزار و 145 نفر است.

همچنین تاکنون 3821 میلیارد تومان قرارداد تسهیلات بانکی واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در استان منعقد شده است که 1802 میلیارد تومان تاکنون به سازندگان و خودمالکین با توجه به پیشرفت فیزیکی پرداخت شده است.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=31515

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.