• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
5
به منظور بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور

وزیر بهداشت وارد خوزستان شد

  • کد خبر : 44974
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
وزیر بهداشت وارد خوزستان شد
خوزستان_ وزیر بهداشت به منظور بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور و حضور در بین دانشجویان راهیان نور و پیشرفت، صبح امروز وارد خوزستان شد.

گیتی آنلاین_ دکتر بهرام عین اللهی در این سفر یک روزه از یادمان شهدای هویزه، موقعیت شهید هاشمی شط علی، یادمان های شهدای طلاییه و شلمچه و همچنین مسجد جامع خرمشهر بازدید می کند.

حضور در بین دانشجویان اردوهای فرهنگی راهیان نور و پیشرفت در مناطق عملیاتی جنوب کشور و بازدید از امکانات بهداشتی، درمانی و فوریت های پزشکی این مناطق از دیگر برنامه های دکتر عین اللهی در این سفر است.

دکتر سرمست، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و دکتر محمدی، رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان، دکتر جباری، رییس بسیج جامعه پزشکی وزارت بهداشت، دکتر باقری، رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و دکتر احمدی، مشاور وزیر در امور شاهد و ایثارگران، وزیر بهداشت را در این سفر همراهی می کنند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=44974

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.