• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

دومین جشنواره سراسری ” زرین کوب ” نکوداشت دکتر عبدالحسین زرین کوب برگزار می شود فرماندار لنگرود در آیین تکریم و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان: اسلام باید در لباس و هیاتی زیبا در جامعه عرضه شود/ایستادگی در برابر چالش‌ها و ممانعت از مسخ ارزشهای اسلامی و ملی ضروری است مشارکت 19 هزار پرستار در انتخابات سازمان نظام پرستاری تا پیش از ظهر امروز دکتر افراسیاب رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد: ادامه دهنده راه و سیره شهدا باشیم نمایشگاه عکس‌های برتر سال دوربین.نت در کوشک باغ هنر فرصت بسیار خوب سرمایه گذاری در شهر سلامت شیراز فراهم شده است / ظرفیت های بی بدیل استان در حوزه نفت و گاز طنین آواز کلاسیک در تالار رودکی مهم ترین ویژگی ملت ایران بصیرت نفاق شناسی گرانی و قطعی گاز هم مانع رشد فن‌آوران نشد/ سود افزایشی شد/تولید اسید استیک رکورد شکست/ درآمد ۵۰ درصد افزایش یافت فرماندار لنگرود : دانشگاهها  باید حلال مشکلات جامعه و کشور باشند سالن‌های نمایشی دو روز اجرا ندارند بسیج خادمان سلامت برای خدمت رسانی شایسته به زائران و مجاوران رضوی در شب های قدر

1
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح کرد:

پایش سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده

  • کد خبر : 53782
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
پایش سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطابق با تکالیف تعیین شده، با جدیت، سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده را با همکاری تمامی دستگاه های ذیربط پایش می کند.

گیتی آنلاین_ دکتر محمداسماعیل مطلق به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، ضمن تاکید بر اهمیت بهره مندی مردم از غذای سالم و با کیفیت به عنوان یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی اظهار داشت: همکاری همه دستگاههای اجرایی ذیربط در تمام زنجیره غذا از جمله تولید، تامین، توزیع و عرضه مواد غذایی سالم در بخش صنف و صنعت به گونه ای که سلامت مصرف کننده حفظ شود، ضروری است.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ادامه داد: روز جهانی ایمنی غذا هر سال در هفتم ژوئن برگزار می‌شود و شعار امسال، “ایمنی مواد غذایی: آمادگی برای موارد غیرمنتظره” نامگذاری شده است. ایمنی مواد غذایی تمام مراحل آماده سازی و نگهداری مواد غذایی را شامل می شود به گونه ای که از بیماری های ناشی از غذا جلوگیری کند.

دکتر مطلق تصریح کرد: دسترسی به مقادیر کافی غذای سالم، ایمن و مغذی، کلید حفظ و ارتقای سلامتی در طول زندگی است.

وی بیان داشت: مواد غذایی ناایمن حاوی باکتری ها، ویروس ها، انگل ها و مواد شیمیایی مضر باعث ایجاد بیش از 200 بیماری مختلف از اسهال گرفته تا سرطان می شوند. بر اساس گزارش سازمان ملل متحد سالانه 420 هزار نفر در سراسر جهان به دلیل مصرف غذای آلوده جان خود را از دست می دهند و کودکان زیر 5 سال 40 درصد از بار بیماری های ناشی از غذا را به دوش می کشند و سالانه 125 هزار نفر جان خود را از دست می دهند.

دکتر مطلق اظهار داشت: دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطابق با تکالیف تعیین شده در ماده 7 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور پس از تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و شورای عالی انقلاب فرهنگی و پیرو رهنمود های رئیس جمهور شهید در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که بر تامین غذای سالم برای مردم کشور بسیار تاکید کردند، با جدیت سلامت محصولات غذایی خام و فرآوری شده را با همکاری تمامی دستگاه های ذیربط پایش می کند.

وی خاطر نشان کرد: در سند مذکور در حیطه “ایمنی و سلامت غذا”‌، “اصالت و حلیت غذا”، “ارتقاء سلامت و کیفیت مواد غذایی”، “تضمین اصالت مواد غذایی و جلوگیری از تقلبات و حلیت” راهبرد های کلان و اقداماتی که توسط دستگاههای اجرایی ذیربط باید انجام شود، تاکید شده است و دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی بنا بر وظایف قانونی خود از طریق هماهنگی ها و همکاریهای های بین بخشی اقداماتی همچون حمایت از شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی در جهت ارتقاء سلامت این محصولات که در سفره مردم قرار می گیرد، تامین منابع کافی برای به روزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی در جهت رصد سلامت مواد غذایی تولیدی، وارداتی و صادراتی، بهبود کیفیت و سلامت نان بعنوان قوت غالب مردم، تولید و ترویج مصرف نان کامل حاوی سبوس و جوانه گندم و بهبود کیفیت و سلامت روغن های خوراکی را در سال جاری در اولویت برنامه های دبیرخانه قرار داده است.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=53782

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.