گیتی آنلاین_ «پویا محسنی» در یادداشتی به عنوان «پدر مادر، شما متهم هستید!» به پایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین آورده است؛
پدر مادر این روزها بعد از نزدیک به بیست سال کار رسانه ای و حضور نزدیک به یازده سال در روابط عمومی استانداری فارس خیلی ها من را مخاطب قرار می دهند که بی عرضه هستم و برای خودم کاری نکرده ام!
پدر مادر در خلوت از خود می پرسم چرا اول به فکر تامین منافع خود بودن را یادم ندادید، این روزها همه به جای تمرکز بر روی وظایفشان بر روی منافعشان متمرکز هستند، غافل از آنکه اگر وظایف و مسئولیت شان را درست انجام دهند، منافع هم اگر درست باشد تامین خواهد شد.
پدر مادر نصیحت نصحیتگران مثلا عاقل و زرنگ را که میگویند آدم باید طوری حرف بزند که خیلی ها خوششان بیاید، نمی توانم بفهمم یعنی متوجه می شوم ولی نمی توانم خوش آمد کسی سخنی بگویم که اعتقادی به آن ندارم.
مادر یادت هست در کودکی کتاب های دکتر شریعتی، پدر را خط خطی کرده بودم و تو یادم دادی که خود باید بنویسی و بر نوشته های دیگران نباید خط بکشم؟ پدر امروز که فرهنگ در اولویت نیست خرید و هدیه مجلات مختلف به نوعی دیوانگی تعبیر میشود و خوشحالم که عاشق باشم و دیوانه تا منفعتطلب و عاقل!
پدر مادر شاید در این سالها کنار ناملایمات روزگار و تحمل تومورهای انسانی ناخواسته، عملهای زیاد و تحمل تومورهای جسمانی به من درس مقاومت و جنگ آموخته است چرا که آنچنان که می اندیشیم نه دنیا بزرگ است، نه عمر طولانی و زمان همه ما را بی رحمانه قضاوت خواهد کرد پس پدر مادر ترجیح میدهم يک عاشق و ديوانه باشم.