• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025

اخبار ویژه

نشست صمیمی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فردیس با خبرنگاران پیام عزیزی به همراه گروه هزار دف در جشنواره موسیقی کهنِ کردستان کنسرت اجرا می‌کند پرورش شتر مرغ فعالیتی  پرسود است که به رفع بیکاری کمک می کند پرداخت تسهیلات ویژه بانک ملی ایران به زائران عتبات عالیات به مناسبت اربعین حسینی ضرورت اجرای بسته خدمات سلامت کارکنان در نیمه دوم سال ۱۴۰۳ رقابت «علت مرگ: نامعلوم» در اسپانیا نسلی که ائتلاف سکوت را می‌شکند اخذ ۴۸ مجوز استخدام پیمانی گروه پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آمادگی زیرساخت های شبکه پستی برای توزیع گذرنامه های زائرین اربعین افتتاح بخش بازسازی شده جراحی کبد بیمارستان امام خمینی (ره)؛ الگویی نوین برای بهینه سازی ظرفیت درمانی طی حکمی از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، محمود خرم آزادی از هنرمندان استان به سمت رئیس انجمن هنرهای تجسمی معرفیشد همایش علمای شیعه و سنی با موضوع تبلیغ و ترویج فرهنگ‌وقف با حضور طلاب و روحانیون تشیع و تسنن در شهرستان ایرانشهر

4

پست برای نمایشگاه کتاب 1403 چه برنامه‌ای دارد؟

  • کد خبر : 50117
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
پست برای نمایشگاه کتاب 1403 چه برنامه‌ای دارد؟
احمدچگنی؛ مدیرکل بازاریابی و فروش شرکت ملی پست از اختصاص ۴ غرفه ثابت در مصلای امام خمینی(ره) و بیش از ۱۵ ایستگاه سیار جمع‌آوری مرسوله‌های پستی ناشران همزمان با سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد.

گیتی آنلاین_ چگنی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در تشریح برنامه‌های شرکت ملی پست در ایام سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، عنوان کرد: «در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران، نیز شرکت ملی پست همراه خواهد بود و برنامه‌های ویژه‌ای برای این رویداد پیش‌بینی کرده است که در نخستین اقدام می توان به برپایی چهار دفتر ثابت در نقاط مختلف مصلای امام خمینی (ره) برای دسترسی بهتر مردم و ناشران اشاره کرد.»

وی با اشاره به پیش‌بینی غرفه‌های سیار شرکت ملی پست برای نمایشگاه کتاب، توضیح داد: «سال گذشته حدود ۱۵ ایستگاه سیار در سطح تهران و محدوده انتشاراتی‌ها مستقر بودند، امسال در صورتی که موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران درخواست داشته باشد، دو یا سه ایستگاه سیار به این تعداد اضافه خواهد شد.»

چگنی افزود: «ایستگاه‌های سیار در طول ایام برگزاری نمایشگاه روزانه از ساعت ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۱۶ در محل‌های مشخصی برای جمع‌آوری مرسولات ناشران مستقر هستند؛ البته برخی از این ایستگاه‌ها به تناسب نیاز و درخواست ناشران ممکن است تا ساعت ۱۷ هم حضور داشته باشند.»

وی همچنین درباره فعالیت شیفتی دو دفتر پستی در محدوده میدان انقلاب گفت: «دو دفتر پستی منتخب شهید یوسفیان در خیابان شهدای ژاندارمری و یکی از باجه‌های پستی منطقه جنوب غرب تهران در خیابان کارگر جنوبی تا ساعت ۱۷ برای جمع‌آوری مرسوله‌ها در خدمت ناشران خواهند بود.»

مدیرکل بازاریابی و فروش شرکت ملی پست درباره خدمات این مجموعه در سایر استان‌ها گفت: «تمیهداتی پیش‌بینی شده است که برای پاسخگویی به مخاطبان، کاربران و ناشران پرمخاطب در استان‌هایی مثل قم، اصفهان و خراسان رضوی غرفه سیار در نظر بگیریم.»

لزوم استفاده از لفاف استاندارد

چگنی در ادامه بر ضرورت استفاده ناشران و کتابفروشان از لفاف‌های بسته‌بندی تاکید کرد و ادامه داد: «با توجه به اینکه برخی استانداردهای لفاف‌بندی در دوره‌های قبل از سوی ناشران رعایت نمی‌شد و کتاب‌ها در حمل و جابه‌جایی آسیب می‌دیدند با همکاری خانه کتاب و ادبیات ایران مقرر شد استانداردهای لازم در استفاده از لفاف‌ها به ناشران آموزش داده شود تا کمتر شاهد آسیب باشیم.»

وی ادامه داد: «طبق فرآیندهای انجام شده امسال قرار است از سامانه‌های هوشمند سورتینگ برای تجزیه مرسولات استفاده شود که در این صورت استفاده از نیروی انسانی در فرآیند پستی به حداقل خواهد رسید و در نتیجه آسیب دیدگی مرسولات ارسالی به حداقل می‌رسد.»

چگنی همچنین از یک امکان جدید برای بسته‌های پستی ناشران در نمایشگاه کتاب امسال خبر داد و گفت: «بحث الگوریتم بارکدهای پستی در مرحله آزمون است؛ امیدواریم به‌زودی زمینه‌ای فراهم شود تا در همکاری با بخش فناوری خانه کتاب و ادبیات ایران در این دوره نمایشگاه اجرایی شود.»

وی با بیان اینکه با استفاده از این الگوریتم فرآیند ارسال کتاب‌ها سرعت بیشتری خواهد داشت، افزود: «قرار است روی لیبل‌های پستی، کدپستی به صورت QRCODE درج شود.»

چگنی در پایان با اشاره به سرویس‌های جدید شرکت ملی پست از ابتدای سال جاری، توضیح داد: «در قیمت‌گذاری بسته‌های پستی تلاش کردیم مبلغ نهایی از تورم موجود کمتر باشد، جدول آن هنوز نهایی نشده است اما به تناسب انتخاب ناشر از سرویس‌های جدید پیش‌بینی شده این جدول، مبالغ مختلف دارد و نسخه نهایی، به‌زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.»

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=50117

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.