گیتی آنلاین_ نادر زارعی با بیان اینکه در سال جاری باوجود شرایط نامناسب جوی همچون سرمازدگی، گرمازدگی و کاهش نزولات آسمانی، در مجموع نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجهایم؛ افزود: عمده محصول گردوی نیريز در بخش پشتكوه اين شهرستان توليد میشود كه شامل ارقام محلی و پوست كاغذی است.
وی اظهار کرد: برداشت گردو از نیمه شهریورماه آغازشده است و تا نیمه مهرماه ادامه دارد و حدود 2000 نفر در فصل برداشت، در باغهای اين شهرستان مشغولبهكار میشوند.
بهگفته زارعی؛ با رويكرد تجاریسازی اين محصول، میتوان با طرح سرشاخهکاری درختان گردو و استفاده از ارقام جديد و پرمحصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانكت و هارتلی، عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.