• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
0

پیش بینی تولید 127 تن آلو در بیضا

  • کد خبر : 58971
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
پیش بینی تولید 127 تن آلو در بیضا
فارس_ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز برداشت آلو در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود 127.5 تن محصول آلو از باغ های این شهرستان برداشت شود.

گیتی آنلاین_ صدیقه مویدی با اشاره به سطح 12.75 هکتاری باغ های آلو در شهرستان بیضا، تصریح کرد: برداشت این محصول از اوایل تیر ماه آغاز شده است و تا اوایل شهریور ماه ادامه دارد.

مویدی میزان عملکرد این محصول را 10 تن در هکتار برآورد کرد و افزود: در سال جاری میزان تولید این میوه تابستانه نسبت به سال قبل به دلیل افزایش هفت هزار و 500 مترمربعی سطح باغ های آلو حدودا هفت درصد بیشتر خواهد بود.

به گفته وی؛ عمده ارقام آلو در بیضا شامل: قطره طلا، شابلون، سانتروزا و … است که در رنگ های زرد، سیاه، قرمز و یا به صورت سبز و آلوچه موجود می باشد.

این مقام مسئول بیان کرد: محصول آلو علاوه بر تازه خوری، پس از فرآوری و خشک کردن به صورت انواع آلوخشک، برگه آلو، لواشک، ترشک و رب به بازار عرضه می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا اظهار کرد: آلوی تولیدی در بیضا به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول سالم و استفاده کمتر باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=58971

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.