• امروز : دوشنبه - ۱۸ تیر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 8 July - 2024
0
به منظور هم افزایی و تقویت همکاری های بین بخشی؛

کارگروه ملی ارتقا سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد/ تقویت همکاری های بین بخشی برای تولید غذای سالم

  • کد خبر : 55482
  • ۰۲ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۷
کارگروه ملی ارتقا سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد/ تقویت همکاری های بین بخشی برای تولید غذای سالم
کارگروه ملی ارتقا سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد.

گیتی آنلاین_ دکتر محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در اولین جلسه این کارگروه گفت: پیرو رهنمود های رئیس جمهور شهید در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی، ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی و تامین غذای سالم و با کیفیت برای مردم کشور باید در اولویت دستگاههای اجرایی ذیربط قرار گیرد.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی خاطر نشان کرد: این کارگروه به منظور هم افزایی و تقویت همکاری های بین بخشی برای تولید غذای سالم که نقش مهمی در پیشگیری از انواع بیماری ها و افزایش کیفی امید به زندگی مردم دارد و همچنین تحقق رهنمودهای رییس جمهور شهید مبنی بر “انسان سالم محور توسعه” تشکیل شده است.

در این جلسه مقرر شد آیین نامه اجرایی بند الحاقی ۴ ماده ۷۱ قانون هفتم توسعه برای سنجش باقیمانده سموم کشاورزی، نیترات و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و باقی مانده های دارویی دامی در زنجیره تامین غذا با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران تدوین شود.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=55482

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.