گیتی آنلاین_ در آئین بزرگداشت روز درختکاری که به پاسداشت شهدای مقاومت و با حضور مدیر و جمعی از خادمیاران رضوی، مسئولین استانی و منطقهای در پارک کوهستانی نور شیراز برگزار گردید، نهال های رضوی و احمدی همزمان با غرس 4هزار اصله درخت در جوار قبور مطهر شهدای گمنام کاشته شد.
جابر مهدی یار مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: این برنامه در راستای پویش مژده بهار و تحت عنوان کاشت نهال رضوی با تأسی از ائمه معصومین علیهم السلام و سفارشات ایشان به کاشت درخت انجام گرفته است.
مهدی یار گفت: خادمیاران استان فارس ضمن حضور فعال در این پویش مجموعا” یک میلیون و دویست هزار نهال در سراسر استان غرس خواهند کرد که برنامه ی حاضر، شروع این جریان خواهد بود.
مهدی یار تصریح کرد: در برنامه امروز که با هماهنگی سازمان منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و شهرداری شیراز صورت گرفته و طی مراسم باشکوهی که با ذکر صلوات خاصه امام رضا علیهالسلام و حضرت شاهچراغ علیهالسلام شروع شد، باحضور پرچم آقا علی بن موسی الرضا (ع) حال و هوای امام رضایی به خود گرفت و در پایان هم دو اصله نهال با نامهای نهال رضوی و احمدی در این پارک کوهستانی و در جوار قبور مطهر شهدای گمنام با نام امام رضا(ع) و به یاد شهدای مقاومت کاشته شد و پلاک های نهال رضوی و احمدی به درختان کاشته شده به یادگار آویزان گردید.
مدیر کانون های خدمت رضوی استان فارس با بیان اینکه کاشت نهال و نگهداری و مواظبت از آن، هم به لطافت هوا و هم زیبایی طبیعت و هم صرفه اقتصادی کمک می کند، تصریح کرد: این برنامه بایستی در میان نونهالان و بچه ها در مدارس نیز تقویت گردد تا از همین ابتدا در وجود آنان کاشت و داشت نهادینه شود.
حجت مرادی مدیرکل منابع طبیعی فارس نیز در این آئین ضمن گرامیداشت روز درختکاری و تشکر از حضور خادمیاران رضوی در نخستین روز از هفته منابع طبیعی، گفت: منابع طبیعی ثروت امروز و میراث آیندگان است و باید در حفظ این میراث و انتقال به آیندگان مسئولانه عمل کنیم.
محمد حسن اسدی شهردار شیراز، ضمن تقدیر از برنامه ریزی این مراسم و حال و هوایی امام رضایی ایجاد شده در مراسم و تشکر از حضور خادمیاران رضوی، گفت: همزمان با هفته منابع طبیعی 4000 هزار اصله نهال شامل بادام کوهی، بنه و انجیر با حضور خادمیاران رضوی و پرچم متبرک امام رضا (ع) در کوهستان نور شیراز کاشته می شود.
مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس و حسینی رئیس شوری شهر شیراز و خوشبخت معاون محیط زیست استان هم در صحبت های خود به حفظ و نگهداری از طبیعت بعنوان یکی از شاخص های مهم توسعه پایدار اشاره کردند و همکاری و هماهنگی همه دستگاه ها و همه اقشار مردم بویژه تشکلهای مردم نهاد را از ضروریات خواندند.