• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
2

کلنگ زنی فاز اول آماده سازی نهضت ملی مسکن در سراوان

  • کد خبر : 57168
  • ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۷:۴۶
کلنگ زنی فاز اول آماده سازی نهضت ملی مسکن در سراوان
فرماندار سراوان گفت:فاز اول آماده سازی نهضت ملی مسکن به مساحت ۸۰ هکتار با مبلغ بیش از ۱۴۰میلیارد تومان طی ماه جاری کلنگ زنی خواهد شد.

گیتی آنلاین- مجتبی شجاعی در این خصوص اظهار داشت: پروژه آماده سازی سایت نهضت ملی مسکن به مساحت دویست هکتار و برای ساخت بیش از دوازده هزار واحد مسکونی در سه فاز تعریف شده است .

وی تصریح کرد:  پروژه آماده سازی سایت نهضت ملی مسکن که از مطالبات مردمی سراوان است در مساحت دویست هکتار و برای ساخت بیش از دوازده هزار واحد مسکونی در سه فاز تعریف شده است ‌ که  فاز اول آن  به مساحت ۸۰هکتار با مبلغ بیش از ۱۴۰میلیارد تومان اعتبار در ماه جاری آغاز می شود.

وی گفت : لازم به یاد آوری هست دو فاز دیگر اجرای آماده سازی سایت های مسکن در دستور کار بوده و فاز دوم وسوم به فاز ۴۳هکتاری توسط نهاد انقلابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلید خواهد خورد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=57168

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.