• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025

اخبار ویژه

تمبر نکوداشت آیت‌اله سید مرتضی مستجاب الدعواتی رونمایی شد رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی: یک تبعه اتریش با استفاده از نهاد‌های ارفاقی و رافت اسلامی آزاد شد پتروشیمی فن‌آوران موفق به کسب تقدیرنامه پنج‌ستاره هفتمین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت شد فراخوان دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منتشر شد مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: به مناسبت سالروز تأسیس کمیته امداد و هفته احسان و نیکوکاری، ۷۷۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت این نهاد اهدا شد  ۵۴۶ واحد مسکن مددجویان کمیته امداد در استان کرمان افتتاح شد ضرورت آموزش سواد رسانه‌ای همزمان با دروس دیگر در مدارس ۹۲ درصد البرزی‌ها کارت ملی هوشمند دارند گلایه مردم بندر شیرینو از قطعی مکرر اینترنت و اختلال در تلفن همراه اعمال قانون در ۲۵ هزار واحد صنفی دخانی/ نظارت تسریعی پلیس برای کاهش آسیب های اجتماعی تسهیل دسترسی کودکان کم شنوا و ناشنوا با راه اندازی مراکز تشخیصی و خدمات توانبخشی نهم دی، پایان فتنه و آغاز شکست نظریه‌های جنگ نرم

2
معاون بهداشت وزارت بهداشت در قرار گاه «سلامت خانواده» خبر داد:

گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور

  • کد خبر : 36859
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱:۲۰
گسترش برنامه «سلامت خانواده» به ۱۸۰ شهر کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه قرارگاه «سلامت خانواده» که با محوریت پویش ملی سلامت در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد از گسترش برنامه «سلامت خانواده» به 180 شهر کشور خبر داد و بر ارتقای پوشش «پویش ملی سلامت» در تمام کشور تاکید کرد.

گیتی آنلاین_ دکتر حسین فرشیدی گفت: «پویش سلامت خانواده» با هدف ارتقای سواد سلامت به ویژه در شهرهای بزرگ و همچنین تقویت برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» که از اردیبهشت ماه فاز شهری آن آغاز شده است، از ۲۰ آبان ماه آغاز شد و تا ۱۵ دی ماه ادامه دارد.

وی افزود: برنامه «سلامت خانواده» در فاز اول از ۵۹ شهر شروع شد و سپس به ۹۳ شهر ارتقا یافت و هم اکنون در ۱۸۲ شهر کشور در حال اجراست و ۲۰ میلیون نفر جمعیت را تحت پوشش قرار داده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد: ما یک نظام شبکه ای قوی در منطقه داریم که البته بخش شهری آن به ویژه در شهرهای بزرگ به اندازه بخش روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر توسعه نیافته است.

دکتر فرشیدی با اعلام این که ۲۰ میلیون نفر تا پایان سال تحت پوشش برنامه سلامت خانواده قرار می گیرند، اظهار داشت: ضریب پوشش خدمات ما در شهرها به ویژه شهرهای بزرگ کمتر از حد انتظار است. ایجاد مراکز و تامین نیروی انسانی در شهرهای بزرگ طی سال های گذشته آنچنان که باید توسعه نیافته است. اگر پوشش فراگیر برنامه ها تا ۸۰ درصد ارتقا یابد، شاید دیگر نیازی به برگزاری پویش هایی نظیر «پویش ملی سلامت» برای جلب نظر مردم نباشد.

وی ابراز داشت: باید با اجرای «پویش ملی سلامت» بتوانیم برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» و همچنین تشکیل «پرونده الکترونیک سلامت» را تسهیل کنیم. ارتقای سواد سلامت و آشناسازی مردم با مراکز و بخش های خدمت بهداشتی نیز با اجرای این پویش تسهیل می شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که باید همه بیماری های واگیر و غیرواگیر را تحت پوشش برنامه های خود قرار دهیم، گفت: در پویش ملی سلامت دو ریسک فاکتور «پرفشاری خون و دیابت» به عنوان اولین فاز از برنامه های سلامت خانواده غربالگری می شوند. هر بیماری که این عوامل خطر را دارد و از وجود آن در خود بی خبر است اگر تحت درمان قرار گیرد، به آینده سلامت کشور کمک شایانی می شود.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: برای اجرای «پویش ملی سلامت» لازم است تمام امکانات سازمان ها و وزارتخانه هایی که درگیر فرهنگسازی و ارائه خدمات دولتی هستند به کار گرفته شود. همچنین نیروی بسیج و بخش خصوصی نیز در ارائه پوشش حداکثری برنامه می توانند به ما کمک کنند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=36859

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.