• امروز : چهارشنبه - ۱۷ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 5 February - 2025
1
بانک ایده زیست عفیفانه:

۵۰۰ ایده و تلاش برای تحولات فرهنگی

  • کد خبر : 59195
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
۵۰۰ ایده و تلاش برای تحولات فرهنگی
دبیر کارگروه زیست عفیفانه، گفت: تاکنون نزدیک به ۵۰۰ ایده به بانک ایده این کارگروه ارسال شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیتی آنلاین خراسان رضوی در مشهد، حجت‌الاسلام مهدی بیاتی، دبیر کارگروه زیست عفیفانه، در نشست هم‌اندیشی با موضوع نقش تشکل‌های مردمی در عفاف و حجاب که در مسجد ایزدی برگزار شد،اظهار کرد: ما امروز در وضعیت پساانتخابات هستیم و شاهد انتخاب کاندیدایی بوده‌ایم که با شعار حذف گشت ارشاد و عدم برخورد با کشف حجاب را از توانست رای بیاورد. این مسئله نگرانی‌هایی ایجاد کرده که نباید نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم و باید تدابیری اندیشید.

وی ادامه داد: ما در زمانی هستیم که امتحانات سختی پیشرو داریم که تنها محدود به مسائل فرهنگی نیستند. به عنوان مثال می تواند به مسئله احتمال حمله آمریکا به لبنان که سخنگوی وزرات امور خارجه کشور عنوان ، اشاره کرد.

دبیر کارگروه زیست عفیفانه تصریح کرد: با این اتفاق برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران به نفع یک کشور وارد جنگ شود، که این می‌تواند تحولات اساسی در فضای جامعه ایجاد کند در آن زمان است که تفاوت یک دولت انقلابی و غیر انقلابی می توانید ببنید.

بیاتی افزود: در این زمان مهم ترین بحث انسجام اجتماعی است و اینکه تصمیمی که باید گرفته شود برای نظام جمهوری اسلامی ایران است.

تغییرات احتمالی و اهمیت اقلیت‌های متعصب در جامعه

وی به تأثیر اقلیت‌های متعصب در شکل‌دهی به جامعه اشاره کرد و افزود: اقلیت‌های متعصب در هر جامعه‌ای نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. در دوران انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، اقلیتی کوچک اما فداکار توانستند تغییرات بزرگی ایجاد کنند.

دبیر کارگروه زیست عفیفانه اضافه کرد: در جنگ هشت‌ساله ایران و عراق، تنها یک میلیون نفر به‌طور فعال در جبهه‌های جنگ حضور داشتند، در حالی که جمعیت ایران به ۵۰ میلیون نفر رسیده بود.

بیاتی با اشاره به تلاش‌های صورت‌گرفته برای تأسیس جبهه مردمی زیست عفیفانه کشور گفت: با موافقت مقام معظم رهبری و سردار محمدعلی جعفری، قرار شد این جبهه راه‌اندازی شود و تمام بچه‌حزب‌اللهی‌های توانمند و خلاق در حوزه حجاب به این جبهه بپیوندند.

وی افزود: بر همین اساس برنامه تلویزیونی «خیابان آزادی» نیز از شبکه افق تولید و پخش شد و تاکنون ۲۰ قسمت از آن پخش شده و فصل دوم آن نیز در حال پخش است.

دبیر کارگروه زیست عفیفانه بیان کرد: سایت زیست عفیفانه به همراه برنامه تلویزیونی «خیابان آزادی» به‌عنوان بخشی از یک پکیج کامل عمل می‌کند و می‌کوشد تا ارتباط مؤثری با مردم برقرار کند و کنشگری در حوزه زیست عفیفانه را توسعه دهد.

بیاتی افزود: در سایت ما، نزدیک به ۳۰ محتوا برای کنشگری موجود است و قرار است این تعداد به ۳۰۰ تا ۴۰۰ محتوا برسد. تاکنون نزدیک به ۵۰۰ ایده به بانک ایده ما ارسال شده است و ما اسکرین‌شات‌های این ایده‌ها را در سایت قرار داده‌ایم.

تأثیرگذاری اقلیت‌های متعصب در جامعه جهانی

وی به مثال‌هایی از تأثیرگذاری اقلیت‌های متعصب در سطح جهانی اشاره کرد و گفت: گروه‌های مدافع حقوق همجنس‌گرایان تعداد کمی هستند اما در چهل سال گذشته توانسته‌اند به موفقیت‌های بزرگی دست یابند. همچنین برند حلال که توسط گروهی از مسلمانان متدین راه‌اندازی شد، اکنون به‌طور گسترده‌ای در اروپا مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف گوشت مارک حلال به ۳۵ درصد رسیده است.

اهمیت جذب توده مردم

بیاتی بر اهمیت جذب توده مردم تأکید کرد و افزود: ما نباید فکر کنیم که با ۴۰ الی ۵۰ موسسه می‌توانیم کار را تمام کنیم. هدف ما جذب توده مردم است. در برنامه تلویزیونی خیابان آزادی، ۲۷ هزار پیام از ۱۸ هزار نفر دریافت کرده‌ایم که تجربیات و خاطرات شیرین خود را در حوزه حجاب به اشتراک گذاشته‌اند.

حجت‌الاسلام مهدی بیاتی همچنین بر لزوم شنیدن نقدها و ارائه راه‌حل‌ها تأکید کرد و گفت: ما باید نقدها را بشنویم و در صورت امکان، راه‌حل‌هایی برای آن‌ها ارائه دهیم تا بتوانیم عملکردها را بهبود ببخشیم.

اهمیت همکاری و تعامل با حاکمیت

وی افزود: ما در بخش سلبی همکاری نزدیکی با حاکمیت داریم و در بخش ایجابی با صدا و سیما، آموزش و پرورش و دیگر نهادها همکاری می‌کنیم. هدف ما این است که مردم هر کاری که از دستشان برمی‌آید برای مراقبت از حکم خدا انجام دهند و با همدلی و همکاری قدم‌های مؤثری در این راه برداریم.

دعوت به مشارکت و تعامل با جبهه مردمی زیست عفیفانه

وی افزود: هدف ما این است که مردم هر کاری که از دستشان برمی‌آید برای مراقبت از حکم خدا انجام دهند و با همدلی و همکاری قدم‌های مؤثری در این راه برداریم.

بیاتی با اشاره به اقدامات انجام‌شده تاکنون گفت: برنامه تلویزیونی «خیابان آزادی» بخشی از تلاش‌های ما بوده است و ما در تلاشیم تا با برنامه‌های آموزشی و ایجاد پلتفرم‌های ارتباطی، کنشگری در حوزه زیست عفیفانه را تقویت کنیم. همچنین، اتاق مشترکی با نهاد امر به معروف و نهی از منکر در صحن جامع رضوی در مسجد ملا حیدر اختصاص داده شده است تا محلی برای ثبت‌نام و آموزش علاقه‌مندان باشد.

وی تأکید کرد: ما باید بتوانیم ادبیاتی تولید کنیم که بتواند افراد را جذب کرده و تأثیرگذاری مثبتی در جامعه داشته باشد. هدف ما این است که با همکاری و هماهنگی، فضای همدلی و وحدت را ایجاد کنیم و علیه دشمن متحد شویم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=59195

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.