• امروز : چهارشنبه - ۲۴ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 12 February - 2025

اخبار ویژه

برگزاری پیش رویداد جشنواره بین المللی چند رسانه ای میراث فرهنگی با عنوان کارگاه آشنایی با روش های اجرایی و مصالح نوین مرمت چوب در شیراز معرفی سرپرست کمیته مینی فوتبال هیات ورزش های همگانی استان فارس ۶۰۰ سند تک برگ اراضی کشاورزی در شهرستان مهرستان صادر شده است استاندار: الگو‌های برتر دانش‌آموزی به جامعه معرفی شوند حذف فرآیندهای فسادزا و نظارت جدی بر عملکردها نمایشگاه گروهی عکس کانون عکاسی شفق در فرهنگسرای ارسباران تمدید شد محصولات و لوازم مورد نیاز زائران اربعین در نمایشگاه بزرگ مشایه «بوف آوازهایش را می‌خواند» به عمارت نوفل لوشاتو می‌آید محیط های درمانی باید الگوی رعایت اخلاق و پوشش برای عموم جامعه باشد رئیس سازمان غذا و دارو: صنایع غذایی ایران با صادرات ۲.۵ میلیارد دلاری در جهان می‌درخشند اولین حضور جهانی «آه سرد» در جشنواره سانتاباربارای آمریکا  همکاری ۱۸۲ شرکت دانش بنیان با گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در ۳۰۰ پروژه مشترک

7

افتتاح جایگاه و امکانات زیارتی نابینایان در حرم مطهر شاه‌چراغ

  • کد خبر : 35064
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۶
افتتاح جایگاه و امکانات زیارتی نابینایان در حرم مطهر شاه‌چراغ
فارس_ به همت و اهتمام تولیت آستان محمدی و احمدی و معاونت علمی آموزش و پژوهشی این آستان، برای اولین بار در کشور امکان حضور نابینایان و کم بینایان در جوار مطهر و شریف حضرت احمد بن موسی میسر شد.

گیتی آنلاین_ در این مراسم که با حضور تولیت احمدی و محمدی ، معاون علمی، آموزشی و پژوهشی آستان مقدس شاهچراغ، مدیرکل بهزیستی استان فارس ، رئیس انجمن ورزش های همگانی نابینایان و کم بینایان استان فارس و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد از قرآن ، زیارتنامه حضرت شاهچراغ و ادعیه به خط بریل رونمایی شد.
شایسته نیا مدیر عامل موسسه نابینایان توانگران ، کارآفرین گفت: اقدام ارزشمند تولیت بستر مناسبی برای حضور و زیارت در حرم مطهر را برای عزیزان نابینا و کم بینا فراهم خواهد کرد و با توجه به هزینه‌های تامین قرآن با خط بریل برای نابینایان و کم بینایان این امر کمک شایانی خواهد کرد.
وی در ادامه: زیارت آسان و تسهیل خدام در زیارت نابینابان و کم بینایان خاطره ای خوش و ماندگار را در ذهن ایشان رقم خواهد زد.
هوشیار مدیرکل بهزیستی استان فارس در آیین افتتاح پرتو مهر با تشکر از اهتمام تولیت احمدی و محمدی و همچنین نگاه ارزشمند معاون علمی ، پژوهشی و آموزشی حرم مطهر احمد موسی به تسهیل حضور نابینایان و کم بینایان در حرم شریف شاهچراغ آن را اقدامی تشویقی و برای حضور در حرم شریف احمدی و محمدی دانست.
وی گامی بلند در تحقق قانون حمایت از افراد دارای معلولیت در شیراز بر داشته شد و انجام تفاهم نامه با حرم مطهر از اقدامات ثانویه خواهد بود که نیاز به کار کارشناسی و مشارکت سایر دستگاه اجرایی خواهد داشت.
هوشیار خاطر نشان کرد نوزدهمین همایش ادبیات عاشورایی ویژه خانواده بزرگ بهزیستی و اقدام مشترک خدام کوچک برای حضور در حرم شریف احمدی و محمدی گام هایی بود در راستای اجرای برنامه های معنوی و فرهنگی گروه هدف برداشته شده است.
وی اجرای مناسب سازی و مبلمان مناسب سازی شهری، را خواسته بحق افراد دارای معلولیت دانست و اقدامات متعددی انجام گرفته اما نیز به مشارکت و همیاری سایر دستگاه ها دارد.
محسنی معاون علمی ، پژوهشی و آموزشی حرم مطهر احمد موسی کاظم علیه السلام در این آیین گفت: حضور افراد دارای معلولیت در حرم مطهر باعث رونق و معنوی تر شدن این مکان مقدس خواهد شد و نگاه تسهیل و آسان تر شدن زیارت برای افراد دارای معلولیت از برنامه های حرم مطهر احمد موسی کاظم علیه السلام است و برگزاری جلسه آموزشی جهت یابی بمناسبت روز عصای سفید و تفاهم نامه با بهزیستی و ایجاد جایگاه زیارتی برای عزیزان نابینا و کم بینا از جمله اقدامات عملی برای این عزیزان است.
وی در ادامه ضمن دعوت از خیرین جهت مشارکت در مناسب سازی حرم مطهر ویژه افراد دارای معلولیت گفت: برنامه های آموزشی خاص و راه اندازی استدیو تولید کتاب صوتی و مجازی ویژه نابینایان و کم بینایان از جمله برنامه های آتی حرم مطهر است.
جعفری رئیس انجمن ورزش های همگانی نابینایان و کم بینایان استان فارس در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدای حرم مطهر گفت: ماه گذشته در این مکان شریف اعزام اعضای ورزشکاران پرافتخار به مسابقات پارااسیایی هانگژو را داشتیم و در این مکان مقدس همه ۱۲ ورزشکار اعزامی استان فارس هم قسم شدند تا تمام اهتمام و تلاش خود را برای اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی انجام دهند و معنویت و ورزش در کنار باعث شد ورزشکاران مسابقات پاراآسیایی مقام دوم این رقابت ها کسب کنند و استان فارس و هیئت ورزش های نابینایان و کم بینایان استان فارس نقش و سهم پررنگ و درخشانی در این رقابت ها داشتند.
وی افزود: ایجاد روحیه نشاط ، و امید آفرینی در کنار ورزش و معنویت شکل می گیرد و توسعه مناسب سازی و امور فرهنگی هدفمند و برنامه های جمعی با پیوست های فرهنگی امید آفرین خواهد بود.
وی با تقدیر از تولیت آستان مقدس شاهچراغ، معاون علمی ، پژوهشی و آموزشی حرم مطهر احمد موسی کاظم علیه السلام و اقدام ارزشمند این حرم باعث حضور گسترده عزیزان نابینا و کم بینا در کنار خانواده ها خواهد شد.
وی در پایان از اقدامات هوشیار مدیرکل بهزیستی در پیگیری مطالبات افراد دارای معلولیت تقدیر و آن را نشان از مدیر جهادی و مردمی دانست.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=35064

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.