• امروز : دوشنبه - ۱۴ اسفند - ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 4 March - 2024

اخبار ویژه

برپایی ایستگاه صلواتی مخابرات کهگیلویه وبویراحمد درسالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) وتشییع سه شهید گمنام در شهریاسوج کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت و کارتخوان فروشگاهی در آبان‌ماه ‌سال جاری تربیت نسل جوان رسالت مهم آموزش و پرورش و بسیج است  فرماندار ارومیه: آغاز رسیدگی به صلاحیت های داوطلبین کاندیدایی مجلس شورای اسلامی در هیات اجرایی عرضه منظم سهمیه های گوشت، برنج و شکر در بیضا  پتروشیمی مبین و عملکردی عالی در سال ۱۴۰۰ چادرملو؛ نماد توسعه پایدار- پیشگام در تکمیل زنجیره تولید نخستین دوره آموزش تخصصی مدیران کانون غنچه های هلال سراسر کشور آغاز شد بازدید کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روند اجرای واکسیناسیون هپاتیت «ب» در مراکز زایشگاهی زمان برگزاری آزمون استخدامی موسسه اعتباری ملل اعلام شد  دعوت به مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام بانک کارآفرین خدمتی دیگر در بیمارستان قلب بوشهر و کاهش بار سفر به استان‌های مجاور

1

برداشت ۳۵ تن سنجد از باغ‌های آذربایجان غربی

  • کد خبر : 34372
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴
برداشت ۳۵ تن سنجد از باغ‌های آذربایجان غربی
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: همزمان با آغازفصل پاییز ، برداشت سنجد از سطح باغ ها و حاشیه زمین های زراعی استان آغاز شده که پیش بینی می شود امسال حدود ۳۵ تن سنجد از سطح باغات استان برداشت شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گیتی آنلاین، علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار داشت: درخت سنجد در باغ ها و حاشیه زمین های زراعی به عنوان بادشکن کشت می شود و میوه آن به علت فواید فراوان درمانی ، خواهان زیادی دارد .

دیانتی با بیان اینکه درخت سنجد در برابر شوری خاک و کم آبی مقاومت زیادی دارد، افزود : عملکرد تولید این میوه در هر هکتار دو هزار کیلوگرم است و در مجموع حدود ۱۷ هکتار مساحت باغات سنجد استان است.

او تصریح کرد: امسال حدود ۳۵ تن میوه سنجد از حدود ۱۷ هکتار از باغات بارور موجود در اراضی استان برداشت می شود.

دیانتی افزود: میوه سنجد در چهار نوع عنابی ، پائیزی ، سفید و سیاه در استان کشت می شود و برداشت میوه سنجد از اوایل نیمه دوم شهریور ماه آغاز و تا پایان مهر ماه ادامه می یابد.

سنجد به عنوان یک میوه دارویی موثر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و به گفته کارشناسان تغذیه استفاده از آرد سنجد بدون جدا کردن پوست و هسته در درمان لثه و دندان، آرتروز ، پوکی استخوان، جلوگیری از خون ریزی داخلی معده ، دردهای روماتیسمی و مفصلی ، درمان اسهال در کودکان و افزایش هوش نقش بسزایی دارد و امروزه از آن در صنعت تولید لوازم آرایشی هم استفاه می شود.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=34372

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.