به گزارش خبرنگار پایگاه خبری گیتی آنلاین، علی دیانتی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اظهار داشت: درخت سنجد در باغ ها و حاشیه زمین های زراعی به عنوان بادشکن کشت می شود و میوه آن به علت فواید فراوان درمانی ، خواهان زیادی دارد .
دیانتی با بیان اینکه درخت سنجد در برابر شوری خاک و کم آبی مقاومت زیادی دارد، افزود : عملکرد تولید این میوه در هر هکتار دو هزار کیلوگرم است و در مجموع حدود ۱۷ هکتار مساحت باغات سنجد استان است.
او تصریح کرد: امسال حدود ۳۵ تن میوه سنجد از حدود ۱۷ هکتار از باغات بارور موجود در اراضی استان برداشت می شود.
دیانتی افزود: میوه سنجد در چهار نوع عنابی ، پائیزی ، سفید و سیاه در استان کشت می شود و برداشت میوه سنجد از اوایل نیمه دوم شهریور ماه آغاز و تا پایان مهر ماه ادامه می یابد.
سنجد به عنوان یک میوه دارویی موثر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و به گفته کارشناسان تغذیه استفاده از آرد سنجد بدون جدا کردن پوست و هسته در درمان لثه و دندان، آرتروز ، پوکی استخوان، جلوگیری از خون ریزی داخلی معده ، دردهای روماتیسمی و مفصلی ، درمان اسهال در کودکان و افزایش هوش نقش بسزایی دارد و امروزه از آن در صنعت تولید لوازم آرایشی هم استفاه می شود.