• امروز : شنبه - ۶ مرداد - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 July - 2024

اخبار ویژه

در سایه حواشی و ترک فعل اداره کل میراث فرهنگی استان کردستان افتتاح بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار پس از ۳۰ سال انتظار با حضور رییس جمهور کتاب «آدم نما» به نگارش بهنام خدارحمی منتشر شد دکترین رضوانی فر در تعالی سودآوری و ارزش آفرینی جلسه هماهنگی و تعامل معاونت اجتماعی سپاه ثارالله (ع) شیراز با پلیس امنیت اخلاقی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی: قرآن معجزه نبی مکرم اسلام، محدود به زمان و مکان خاصی نبوده و تا روز قیامت در نزد بشریت است / مبانی تربیتی و انسان شناسی قرآن در نوع خود بی نظیر است. ارزیابی عملکرد دانشگاه‌های استان فارس در تدریس کتاب دفاع مقدس کسب رتبه عالی گزینش جهاد کشاورزی فارس در کشور  جشنواره قرعه‌کشی حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌ انداز بانک سپه تا پایان شهریورماه تمدید شد آغاز مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی از امروز در آذربایجان غربی امتحانات نهایی در زمان مقرر برگزار خواهد شد/ تدارک ۲۹۵ حوزه امتحانی برای برگزاری امتحانات نهایی خرداد ماه دراستان تحول دیجیتال بدون اعتماد امکان‌پذیر نیست

6
دهقان پور مطرح کرد:

تغییر رویکرد مدیریت سرخرطومی خرما در فارس

  • کد خبر : 26714
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
تغییر رویکرد مدیریت سرخرطومی خرما در فارس
فارس_ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: پیش از این در موضوع آفت قرنطینه ای سوسک سرخرطومی حنایی خرما رویکردمان مدیریت بحران بوده است که نیازمند تغییر و اتخاذ رویکرد مدیریت ریسک برای جلوگیری از بحران است.

گیتی آنلاین_ مجتبی دهقان پور در چهارمین ستاد گیاهپزشکی این استان تصریح کرد: نیازمند اقدامات جدید در مدیریت آفت سوسک سرخرطومی حنایی خرما هستیم، تهیه نقشه پراکنش در باغات با استفاده از تصاویر ماهواره ای، مشخص نمودن مناطق حساس و اولویت بندی این مناطق باید در دستور کار قرار گیرد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه به منظور ایجاد سازوکار های لازم می بایست طرحی با کنشگری مجموعه های مختلف درون و برون سازمانی تهیه و ارائه شود، اظهار کرد: در قالب این طرح، برنامه عملیاتی برای مدیریت آفت سرخرطومی حنایی و وظایف هر مجموعه مشخص خواهد شد.

به گفته وی؛ کنشگران دخیل در این طرح عمدتا زیر مجموعه های سازمان جهاد کشاورزی، مراکز تحقیقاتی، تشکل های بخش خصوصی و شرکت های دانش بنیان را در بر می گیرد تا بتوان یک ارتباط و هماهنگی جامع و نظام مند را تشکیل داد.

او با اذعان به اینکه نمی توان در هر شهرستان درگیر با آفت خطرناک سوسک سر خرطومی حنایی خرما یک نسخه و دستور العمل واحد داشت، ابراز کرد: می بایست متناسب با شرایط هر شهرستان اقدام کرد، بعضا در برخی مناطق با کمبود امکانات و نیروی انسانی متخصص مواجه ایم اما در مقابل می توان از دیگر ظرفیت ها مانند خیرین محلی بهره گرفت.

دهقان پور با اشاره به اینکه مخاطبین و ذی نفعان نیز باید آموزش های لازم برای مدیریت آفت را فرا بگیرند، اضافه کرد: رویکردمان علاوه بر اطلاع رسانی، اقناع سازی نیز باشد، زیرا در صورت متقاعد سازی بهره بردار به وجود خطر آفت، بی شک همکاری خواهد کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به اثر بخشی اعتبارات تخصیص یافته در خصوص سوسک سرخرطومی نیز پرداخت و افزود: این اعتبارات در بین تمامی شهرستان های آلوده بر اساس سطح آلودگی توزیع شده است که با تدوین طرح مد نظر اثر گذارتر از گذشته خواهد بود.

او به لزوم تعمیم تجربه شهرستان های استان فارس در مبارزه و کنترل این آفت نیز اشاره کرد و گفت: مناطق ۴ و ۵ این استان در طرح افزایش نفوذ دانش در حال حاضر درگیر موضوع سوسک سرخرطومی حنایی خرما هستند که باید در این خصوص به تبادل دانش و تجربیات خود بپردازند.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=26714

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.