• امروز : جمعه - ۲۳ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 13 September - 2024

اخبار ویژه

نهضت هرخانه یک گلخانه در مهرستان و استقبال کم نظیرکشاورزان در توسعه گلخانه ها آغاز به‌کار نمایشگاه ایران پلاست با حضور پررنگ بانک تجارت مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه میلیارد و ۹۸۶میلیون تومان تسهیلات از محل اعتبارات صندوق امداد ولایت به مددجویان این نهاد و سایر اقشار نیازمند از ابتدای سال جاری تاکنون پرداخت شده است اهدای خون کارکنان شورای حل اختلاف شهرستان زاهدان به مناسبت هفته قوه قضائیه تردد و توقف ماشین‌های سنگین در کوچه‌های بندر «شیرینو» ممنوع شد در راستای ترویج فرهنگ ایثار و جهاد و شهادت تعلل نکنید نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع آغاز شد «قصه‌هایی از دری‌کنده»؛ نمایش آثار مکرمه قنبری در گالری سهراب معیار در مسیر تعالی تقویت تعاملات گردشگری و فرهنگی میان ترکیه و ارومیه روایتی از روند تبدیل شدن شخص به نهاد در «شبگرد»/ وقتی جنگ تیراژ به مهم‌ترین اصل در روزنامه‌نگاری تبدیل می‌شود نقش موثر هیات های صلح مساجد در کاهش ورود پرونده به دستگاه قضایی

2

مشارکت مردمی در کنترل سوسک سرخرطومی حنایی خرما نخلستان های سیستان‌وبلوچستان

  • کد خبر : 50160
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
مشارکت مردمی در کنترل سوسک سرخرطومی حنایی خرما نخلستان های سیستان‌وبلوچستان
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان اظهارداشت: سوسک سرخرطومی حنایی به‌عنوان یکی از خطرناک‌ترین آفت‌های درختان نخل نام برده می‌شود که برای زندگی و تغذیه به طور معمول از تنه درخت استفاده می‌کند.

گیتی آنلاین-مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان اظهارداشت:سوسک سرخرطومی حنایی به‌عنوان یکی از خطرناک‌ترین آفت‌های درختان نخل نام برده می‌شود که برای زندگی و تغذیه به طور معمول از تنه درخت استفاده می‌کند.

غلامحسین تیموری افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از ۷۰ هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است.

وی گفت: در جریان ردیابی و مبارزه با سوسک سرخرطومی حنایی تعداد ۸۳ هزار و ۸۵۷ اصله خرما آلوده تشخیص داده شده که تیمار ۸۳ هزارو ۴۸۶ اصله درخت خرما انجام و ۳۷۱ اصله نخل نیز بدلیل میزان بالای خسارت وارده شده امحا گردید .

تیموری تصریح کرد: آفت سرخرطومی خرما علاوه بر خسارت مستقیم که از بابت تغذیه لارو آفت از تنه درخت و آوندهای آن انجام می شود عامل ورود عوامل قارچی و باکتریایی به داخل تنه بوده که درنهایت درصورت عدم مبارزه به موقع باعث مرگ درخت می شود.

تیموری با اشاره به اهمیت آموزش کشاورزان و مشارکت آنان در کنترل سوسک سرخرطومی خرما در سطح نخلستان های وسیع سیستان وبلوچستان اظهارداشت: کارشناسان حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آمادگی لازم برای آموزش شیوه های ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک را دارد.

گفتنی‌است با توجه به اینکه این آفت در سال دارای بیش از ۳ نسل میباشد ،ردیابی باغات آلوده در چند مرحله مستمر انجام میگردد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=50160

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.