• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 15 March - 2025

اخبار ویژه

وزارت بهداشت آماده هرگونه امدادرسانی به ساکنان غزه است ادای دین ارکستر موسیقی ملی ایران به «بانوی آب و آینه»  اردوهای راهیان نور، کلاس درسی برای زائران مناطق جنگی است آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان دعوت از جامعه دانشگاهی علوم پزشکی شیراز برای حضور فعال در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت / تمدید مهلت نام نویسی در این رویداد بزرگ قرآنی مراسم رونمایی از بزرگراه شیراز _ دشت ارژن بنام شهدای قشقایی برگزار شد  افزایش درآمدهای موقوفات آذربایجان غربی به ۶۸۰ میلیارد ریال نمایشگاه «صنعت پست» نتیجه اعتماد به جوانان است درخشش دانش آموزان فارس در مرحله مقدماتی مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی کشور جوانی جمعیت، موضوعی فرابخشی و ملی است مسئول امور سینمای حوزه هنری استان آذربایجان‌غربی خبر داد: تعیین نرخ بلیت سینماهای ارومیه بر اساس درجه کیفی آقای استاندار:اگر به تاثیر هنر بر رشد جامعه باور دارید ساماندهی سینماهای استان را جدی بگیرید/ نمایندگان مجلس هیچ دغدغه ی فرهنگی و هنری ندارند!

8

مطالبه نکردن عوارض آلایندگی صنایع خیانت بزرگی در حق مردم استان بوشهر است

  • کد خبر : 26569
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۷:۴۳
مطالبه نکردن عوارض آلایندگی صنایع خیانت بزرگی در حق مردم استان بوشهر است
بهمنی، رئیس شورای اسلامی بخش سیراف گفت: دریافت حق آلایندگی استان بوشهر از صنایع آلاینده باید پیگیری شود تا بتوان مشکلات را رفع کرد و کار‌هایی برای خدمت به مردم انجام داد، مطالبه نکردن عوارض آلایندگی صنایع خیانت به مردم استان بوشهر است.

ابراهیم بهمنی، رئیس شورای اسلامی بخش سیراف گفت:  مطالبه نکردن عوارض آلایندگی از صنایع عظیم نفت و گاز، خیانت در حق مردم استان بوشهر است و همه باید در این زمینه تلاش شبانه روزی داشته باشند.

بهمنی گفت: از سال ۱۴۰۰ که قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد ساز وکاری برای عوارض آلایندگی مشخص شده چرا تا کنون ریالی به دهیاری ها و شهرداری ها تزریق نشده است؟

وی ادامه داد: پاس کاری بین سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان امورمالیاتی تا کی ادامه خواهد داشت؟ مردم تا کی باید چوب بی کفایتی برخی از مسئولین بخورند؟ پرداخت اعتبارات آلایندگی به شهرداری و دهیاری‌ها می تواند بسیاری از مشکلات و گره‌ها را باز کند.

تأثیر نفت و ثروت در توسعه استان کجاست

بهمنی اظهار داشت: استان بوشهر دارای ۱۰ شهرستان، ۲۷ بخش ، ۵۲ دهستان و شامل ۴۰ شهر و حدود ۹۱۰ آبادی می‌باشد که اعتبارات عمران شهری و روستایی استان از محل اعتبارات عوارض آلایندگی امری لازم و ضروری و اجتناب ناپذیر است.

بهمنی با اشاره به عقب ماندگی در زمینه های آموزشی، بهداشتی و درمانی گفت: استان بوشهر اصلاً شاخص‌های قابل تعریفی در حوزه آموزشی،بهداشتی،درمانی ندارد.

بهمنی ضمن تاکید بر پرداخت این عوارض گفت: اکنون شهرهای جنوبی استان بوشهر از جمله عسلویه، کنگان، دیر و جم هنوز تصفیه خانه فاضلاب یا محل دفع زباله شهری ندارند، در حال حاضر مردم با بیماری هایی که ناشی از فعالیت این صنایع بوده دست و پنجه نرم می کنند که این اعتبار می تواند کمک شایانی به توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی کند.

بهمنی ادامه داد: عوارض آلایندگی می تواند در جای دیگری صرف امور زیست محیطی شهرها شود، مانند فضای سبز، کمربند سبز شهری.

او گفت: مادامی که استان بوشهر نتواند به این حقوق مسلم برسد، نباید انتظار داشت که مشکلاتش با این بودجه‌های عادی سالیانه حل و یاعقب ماندگی‌های آن جبران و به توسعه برسد.

اگر مسئولین به دنبال ارائه خدمت واقعی و جبران عقب‌ماندگی‌های استان هستند، حتماً باید به سمت حصول حق آلایندگی‌ها و مالیات بر ارزش افزوده صنایع گاز،نفت و پتروشیمی باشند که این مهم را دنبال کنند.

وی با اشاره به اینکه عدم مطالبه این حق خیانت به مردم بوشهر است، بیان کرد: همکاری همه‌جانبه رسانه‌ها،چهار نماینده مجلس،استاندار، نماینده ولی فقیه،نماینده خبرگان رهبری، مدیران صنایع استان به عنوان کارشناس امر، مسئولان مجری مالیاتی استان و دیگر مدیران دستگاه‌های اجرایی را خواستار هستیم.


معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور گفت: پرداخت عوارض آلایندگی صنایع مستقر در استان بوشهر حق مردم است و تحقق آن می‌تواند منجر به رشد جهشی در توسعه شهر‌ها و روستا‌های این استان شود.

جمالی نژاد معاون عمرانی وزیر کشور در مصاحبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ اظهار داشت از محل ماده ۲۷ مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰ شرکت ها و صنایع آلاینده موظف هستند بین نیم تا یک و نیم درصد از فروش خود را بعنوان عوارض آلایندگی پرداخت کنند.

مهدی جمالی‌نژاد با تاکید بر توجه به زیرساخت‌های شهری و روستایی اظهار داشت: شهر‌ها و روستا‌های استان بوشهر با آنچه شایسته آن‌ها است فاصله بسیاری دارند و تخصیص عوارض آلایندگی صنایع می‌تواند تاثیر فوق‌العاده‌ای بر ارتقای آن‌ها داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت عوارض آلایندگی صنایع به تازگی برای استان خوزستان محقق شده، عنوان کرد: با توجه به صنایع فعال مستقر در استان بوشهر و تمرکز بر شرایط و موهبتی، چون دریا، طبیعت بکر و اقلیم منحصر به‌فرد، باید در آینده نزدیک عوارض آلایندگی صنایع برای توسعه شهری و روستایی بوشهر نیز پرداخت شود.

معاون وزیر کشور افزود: برخی از استان ها مانند خوزستان و بوشهر معوقات بزرگی از این محل طلبکارند و فقط مطالبات عوارض آلایندگی استان بوشهر حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است.

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ادامه داد: مقرر شد به‌زودی نشستی با حضور استاندار بوشهر، وزیر کشور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ارتباط با این موضوع برگزار و برای پرداخت این عوارض به شهر‌ها و روستا‌های استان بوشهر پیگیری شود.

وی با اشاره به نشست خود با روسای شورا‌های شهر‌ها و روستا‌های استان بوشهر، گفت: اعتبارات عوارض آلایندگی به همراه اعتباراتی که از سوی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به صورت متمرکز پرداخت می‌شود، می‌تواند رشدی چشمگیر در آبادانی و تقویت زیرساخت‌های شهری و روستایی استان بوشهر داشته باشد.

لینک کوتاه : https://gitionline.ir/?p=26569

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 1
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.